Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Glyco Nutrient-8 Complex - i pulver

KUN kr. 471,- pr. dåse!

Du vil nu blive præsenteret for en banebrydende nyhed - en nyhed, som har stor indflydelse på, hvor længe og hvor sundt du lever.

Hvis du eller nogen, du kender, kæmper med træthed, smerter eller sygdom - så er der god grund til at læse videre. Du vil blive overrasket over, hvad du kan gøre for at rette op på dit helbred!

Hvad er glycoernæring og nutraceuticals?

Det er ord, du vil komme til at høre igen og igen, så lad os starte med en kort forklaring:

"Nutraceutical" er et uofficielt ord, der er sammensat af "nutrition" (ernæring) og "pharmaceutical" (medicinal-). Ordet beskriver naturlige, fødevarebaserede stoffer, som har en medicinsk eller farmakologisk (eller helende, om man vil) indvirkning på kroppen. Nutraceuticals er et relativt nyt ord, som endnu ikke har en dansk oversættelse. Det anvendes primært af det amerikanske Institute of Medicine’s Food and Nutrition Board om alle naturlige, standardiserede, ikke-skadelige kosttilskud, som har til formål at give os det bedst mulige helbred gennem en forbedret ernæring.

"Glycoernæring" er en mere specialiseret form for nutraceutical. Glyconæringsstoffer støtter den proces, der foregår blandt kroppens celler, når de skal genkende og kommunikere med hinanden. Nobel-Prisen i Medicin gik i 1999 til Dr. Günter Blobel for hans arbejde inden for et helt nyt forskningsområde, glycobiologi.

 

Det mener lægerne…

"Glycoernæring er det mest revolutionerende, der er sket i kampen mod sygdom. Hvis du ikke ønsker at komme til at lide af noget (og dermed blive et tal i en statistik), skal du spørge dig selv og din krop, om du gør det bedst mulige, og - hvis svaret er nej - hvad du så kan gøre i stedet".

Michael Schlachter, M.D. i intern medicin og specialist i lungesygdomme

"Jeg tror fuldt og fast på, at glycoernæring er noget, som vil blive et must, når det drejer sig om vores helbred generelt. Det gør jeg, fordi jeg har brugt de sidste mange måneder på, hvad jeg vil kalde at forske i emnet. Og når jeg på nettet har søgt efter glycoernæring og på de forskellige sygdomme, som omtales, er jeg blevet overvældet af det store antal rigtigt gode undersøgelser, som findes derude. De har alle vist, at der er noget at hente for en lang, lang række sygdomme - lige fra diabetes til gigt."

Rob Ortmann, M.D., immunolog og forsker.

"Disse sukkerstoffer (glyconutrienter) har derfor stor betydning for fornyelse og reparation af cellerne, for immunforsvaret, der hjælper os mod angreb fra f.eks. virus, for udrensning af skadelige stoffer og affaldsstoffer samt for mange andre af vores funktioner".

Læge Carsten Vagn-Hansen, d. 13.10.03.

I modsætning til andre ernæringsmæssige kosttilskud giver glycoernæring kroppen de monosakkarider, som man fornylig har identificeret som værende essentielle for et godt helbred. Glycoernæring har indflydelse på kroppens basale struktur. I stedet for at udrense giftstoffer eller tilsætte f.eks. argenin, så blodstrømmen øges, så har vi her med kroppens "have" at gøre.

"Have - hvordan det?", tænker du måske. Jo, i haven har du brug for god jord, rent vand, gode frø og spirer, ren luft og diverse plantenæringsstoffer til at holde jorden i god stand og holde ukrudtet og insekterne væk, ikke sandt? Men hvordan gør man, hvis man er industrigartner? Så bruger man syntetiske stoffer, som dræber ukrudtet og insekterne! Ok, men hvad så, hvis man er "økologisk" gartner? Så tilsætter man mere organisk materiale, bruger planter, der naturligt er insekternes fjender, tiltrækker nyttige insekter som f.eks. mariehøns - og så indsamler man frø fra raske planter, som så bruges til nye planter.

På samme måde betragter den etablerede lægeverden og i nogle tilfælde også den alternative verden kroppens have som noget, der skal tilsættes noget til - frem for simpelthen at forbedre de forhold, et godt helbred gror under. Man tilsætter enten "kemikalier" eller specifikke, generiske næringsstoffer, som kan tage sig af de tegn, kroppen giver - i stedet for at kigge på den helt fundamentale biokemi. Ved du, hvorfor man gør sådan? Det skyldes, at de færreste kender til glycoernæring - det eneste kosttilskud, som er fundamentalt!

Lad os zoome ind på mug… Mug vokser kun, så længe der er mørkt og fugtigt. Sørg for lys, og sørg for, at der ikke er fugt - så kan muggen ikke vokse, selvom der er sporer. Og det er faktisk essensen af, hvordan glycoernæring fungerer.

Så altså: Der findes mange utroligt gode kosttilskud på markedet. Og man er i fuld gang med at forske i nogle utroligt interessante områder af vores helbred. Men det er KUN glycoernæring, der berører det fundamentale i vores biokemi! Derfor er det så vigtigt, at du er helt med på forskellen.

Problemet er, at de fleste af os tænker i baner som "hvilke sygdomme kan glycoernæring kurere?". Og svaret er: INGEN. Glycoernæring er ikke behandling, og dette er den primære forskel - og den forskel, som gør glycoernæringen til noget unikt og enestående.

Læs historierne fra en stadigt voksende gruppe af mennesker, som har lidt af meget forskellige sygdomme (nogle endog uhelbredelige), og som alle er kommet sig over sygdommen. Nogle historier vil få dig til at smile, nogle får måske en tåre frem i øjenkrogen. Er nutraceuticals og glycoernæring virkelig en bedre løsning, når man vil sikre sig et godt helbred? Vi håber, at du beslutter dig for at finde svaret på dét spørgsmål!

"Alt, hvad mennesket har brug for, for at sikre sig et godt helbred, findes i naturen… videnskabens udfordring er at finde det."

Paracelsus, farmakologiens fader.

Note: Nobel-Prisen i Medicin er i de senere år gået til forskere, der har fokuseret på cellernes indbyrdes kommunikation og kommunikationens betydning for vores helbred.

Günter Blobel, M.D., Ph.D., forsker ved Rockefeller University - Vinder af Nobel-Prisen 1999 i Medicin for "opdagelsen af, at (glyco)proteiner har indre signaler, som styrer deres transport og placering i cellen".

Resume:
I vores celler fremstilles der hele tiden et stort antal proteiner, som udfører livsvigtige funktioner i kroppen. Disse proteiner skal transporteres enten ud af cellen eller til forskellige organeller inden i cellen. Hvordan transporteres disse nyproducerede proteiner igennem membranen på disse organeller, og hvordan finder de hen til deres rette placering?

Disse spørgsmål er blevet besvaret af vinderen Nobel-Prisen i Medicin i 1999, Dr. Günter Blobel, som er celle- og molekylærbiolog ved Rockefeller University i New York. Allerede i begyndelsen af 1970’erne opdagede han, at nydannede proteiner har et indre signal, som styrer dem til og igennem membranen på det endoplasmatiske reticulum, et af cellens organeller. De følgende 20 år brugte Blobel på at karakterisere de tilgrundliggende molekylære mekanismer i detaljer. Han påviste desuden, at lignende "adresselabels" eller "postnumre" dirigerer proteinerne hen til andre intracellulære organeller.

De principper, som Günter Blobel opdagede og beskrev, viste sig at være universelle - dvs. at de kunne påvises i såvel gær- og planteceller som dyre- og menneske celler. En række af menneskets arvelige sygdomme skyldes fejl i disse signaler og transportmekanismer. Blobels forskning har også bidraget til, at man mere effektivt kan udnytte cellerne som "proteinfabrikker" til dannelsen af vigtige lægemidler.

Og hvad betyder det så for dig og mig…?
Glycoernæring er en ny og mere specialiseret form for nutraceutical, som understøtter den proces, vores individuelle vævsceller bruger til at genkende og kommunikere med hinanden. Dr. Blobels - og mange andres - arbejde har givet os en forståelse for vigtigheden af, at vore celler kommunikerer effektivt med hinanden for at sikre et godt helbred. Opdagelsen af glycoernæringen og dens rolle i spillet om menneskets helbred har nu også vundet indpas i den etablerede lægeverden.

Dr. Blobel forsker stadig i cellekommunikation - og det samme gør resten af verden. Vi behøver ikke vente på, at der dukker "syntetiske midler" op på markedet. Dr. Emil Mondoa forklarer: "Disse 8 essentielle sukkerstoffer, kendt som sakkarider, er grundlaget for multicellulær intelligens - cellernes evne til at kommunikere, finde hinanden og arbejde sammen med det formål at holde os sunde og raske. Selv småbitte mængder af disse sukkerstoffer - eller mangel på samme - har vidtrækkende konsekvenser."

Disse 8 sukkerstoffer er de "postnumre", proteinerne anvender.

Følgende tekst stammer fra den officielle pressemeddelelse på Nobel-Prisens hjemmeside:

2000 Nobel-Prisen i Medicin
- til Arvid Carlsson, Paul Greengard og Eric Kandel for deres opdagelser vedr. "nervesystemets signaloverførsel".

Resume:
I menneskets hjerne findes mere end 100 mia. nerveceller. De er forbundet via et uendeligt komplekst netværk af nerveprocesser. Beskeden fra én nervecelle til en anden overføres ved hjælp af forskellige transmitter-stoffer. Denne signaloverførsel finder sted i specielle kontaktpunkter kaldet synapser. En nervecelle kan have tusindvis af sådanne synapser med andre celler.

De tre Nobel-Pris-vindere i Medicin har gjort banebrydende opdagelser inden for en bestemt type signaloverførsel kaldet langsom synaptisk overførsel. Disse opdagelser er af afgørende betydning for vores forståelse af hjernens normale funktion og af, hvordan forstyrrelser i denne signaloverførsel kan medføre neurologiske og psykiatriske sygdomme. Opdagelserne har resulteret i udviklingen af nye lægemidler.

Som du kan se, er glycoernæring grundlaget for et godt helbred!

Health News 2004

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012