Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Maximum - Danmarks bedste kostforsikring!

Maximum gør flere og flere glade!
Finder du i løbet af den næste måned et andet godkendt vitamin/mineralpræparat, der indeholder mere og tager mere hensyn til din sundhed, så er vi parate til at forære dig 3 dåser Maximum!

Ønsker du at vide mere om  Maximum, så skriv eller ring til os!

Forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.


Maximum - Danmarks bedste kostforsikring

Moderne kost er ofte fattig på vitaminer og mineraler -tør DU basere din og dit barns helse på såkaldt "god dansk normalkost"? Det er der stadig færre, der tør! Der findes i dag forvirrende mange vitamin- og mineralpræparater. Hvilket skal man vælge?

For at besvare dette spørgsmål, må man gøre sig klart, hvilke krav man kan og skal stille til et moderne, alsidigt kosttilskud.
Her er 6 betingelser, der afgør, om et vitaminpræparat kan betragtes som et virkeligt kvalitetsprodukt.
Lever Maximum op til disse krav?

1.
 Præparatet skal indeholde alle de vitaminer og mineraler, som man i dag véd, har betydning for vores helse - så undgår du at skulle købe mere end ét kosttilskud.
Ja! Maximum er et bredtdækkende kosttilskud med alle vigtige vitaminer og mineraler - og de allerfleste giver en dækning på 100% af anbefalet daglig tilførsel (ADT).

2. Der skal indgå ikke bare syntetiske vitaminer og uorganiske mineraler, disse næringselementer skal også være til stede i naturlig form - det betyder noget for den afgørende faktor: Optagelsen i organismen.
Ja! Maximum indeholder naturidentiske vitaminer og mineraler i de på pakningen klart deklarerede mængder, men desuden tilfører den organismen de naturlige vitaminer og mineraler, der findes i de meget næringsholdige plantesubstanser Unik Spirulina, Bio Chlorella og Grøn Byg.

3. Det er vigtigt, at selv mindre kendte vitaminer (f.eks. vitamin K) og spormineraler findes i præparatet, ellers risikerer man en "blokering" i optagelsen af de øvrige næringsstoffer.
Ja! Maximum indeholder vitaminer og mineraler, som normalt ikke forekommer i multivitamin/mineraltilskud, bl.a. vitamin K, calcium, fosfat og kalium. I de førnævnte plantesubstanser forekommer der desuden talrige spormineraler.

4. I de seneste 10-20 år har man fået en lang større erfaring med energigivende og uskadelige naturmidler. Et moderne kosttilskud skal udnytte denne viden, så træthed og uoplagthed bekæmpes.
Ja! Maximum er tilsat Ginseng G1000 - testet som Danmarks bedste. Ginseng styrker beviseligt udholdenheden og er energiopbyggende over en længere periode. Den anden energiurt i Maximum - Guarana - sørger til gengæld for en hurtig og umiddelbar energifrisættelse.

5. Selv i mindre omfattende præparater er der tale om en kraftig koncentration af vitaminer og mineraler. Det giver en del mennesker mavekneb. Et kvalitetspræparat skal tage højde for denne risiko og indeholde mavestyrkende og skånende substanser.
Ja! Maximum er gjort mavevenlig, idet der er tilsat de to naturlige mavestyrkende droger Aloe Vera og ingefær, derfor tåles Maximum så godt.

6. Vores fødevarer fyldes mere og mere med syntetiske farvestoffer, konserveringsmidler osv. Dette medfører for mange mennesker ubehagelige allergisymptomer. Derfor skal et godt kosttilskud være uden kunstige tilsætningsstoffer.
Ja! Maximum er fremstillet som Danmarks mest omfangsrige kostforsikring.

Forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

Health News 2003.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012