Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Naturlægens bedste prostata-kur

Her er kuren der har gavnet de mange:

Fire naturlige og uskadelige kosttilskud, der kan normalisere prostata i løbet af 1-3 måneder:


Progræs olie
Moderne forskning har godtgjort, at Progræs olie kapsler med koldpresset græskarkerneolie er et virksomt middel mod lidelser i prostata, og at de kan bruges såvel som et forebyggende middel over for blære- og nyrelidelser som et ikke-irritationsfremkaldende vanddrivende middel.
Dosis: 1-2 kapsler 3-5 gange daglig.
Dåse m. 40 kapsler.

Bi-aktiv pollen
Bio-aktiv pollen er fra naturens side udstyret med en mængde virksomme og letoptagelige næringsstoffer (aminosyrer, vitaminer, mineraler, æteriske olier osv.), der har en gavnlig virkning på stofskiftet og prostatalidelser.
Dosis: 1-3 toppede teskefulde granulat daglig sammen med vand eller anden væske.
Dåse m. 225 g.

Lycopen Complex
Undersøgelsen viser, at Lycopen beskytter mod prostatacancer. Patienter, som fik Lycopen, havde mindre svulster, som havde bedre chancer for at forblive begrænset til prostata. Niveauet for serum PSA (prostata specifikt antigen, en almindelig markør til opdagelse af prostatacancer) sænkedes hos de patienter, der indtog tilskuddet.
Dosis: 1-2 kapsler daglig.
Dåse m. 90 kapsler.

Knust hørfrø
Lignaner er phytoøstrogener - naturligt forekommende planteøstrogener, som kan have en afbalancerende virkning på hormonsystemet. Lignaner kan også fungere som antioxidanter. Ved at sænke antallet af mandlige hormoner, der giver næring til godartet prostataforstørrelse – BPH - og prostatakræftceller, kan lignaner være med til at reducere prostatas størrelse, lette symptomerne på BPH og beskytte mod prostatakræft.
Dosis: 1-4 kapsler daglig.
Dåse m. 90 kapsler.

Hvis kuren er gavnlig, vil positivt resultat vise sig inden for 6-8 uger.

Fiber til et langt liv
En fiberrig kost nedsætter risikoen for en tidlig død. Det er den seneste gode nyhed om fiber, som nu er blevet påvist i en undersøgelse fra Havard School of Public Health i Cambridge, Massachusetts (1999).

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012