Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Parodontax - denne tandpasta er anderledes…

… på grund af dens virkning
… på grund af dens smag
… på grund af dens farve

Parodontax®
Dens virkning
Parodontax® er en tandpasta med forebyggende og helbredende egenskaber - specielt når det gælder tandkødssygdomme. Den indeholder lægeurter, hvis aktive stoffer sammen med pastaens natriumbikarbonatbasis er med til at styrke tandkødet ved at øget dets forsvar mod indtrængende mikroorganismer. Natriumbikarbonatets alkaliniserende egenskaber neutraliserer karies-syrerne uden at påvirke den normale fysiologiske flora i mundhulen. Desuden gør det spyttet mere tyndtflydende og dermed bedre i stand til at opløse og fjerne bakterieholdige plakdannelser.

Natriumbikarbonat i Parodontax® har dermed både et forebyggende og et helbredende formål.

Dens smag
Natriumbikarbonat er vandopløseligt og efterlader derfor ikke resten i munden. Det giver tandpastaen en let saltagtig smag, som er med til at efterlade en behagelig fornemmelse af renhed og friskhed. Selv de mest sarte ganer vænner sig hurtigt til den karakteristiske smag af Parodontax®.

Dens farve
Parodontax® karakteristiske pink farve skyldes, at den er plantebaseret og sammensat på enkel og naturlig måde.

Indikationer
Parodontax® kan anvendes

  • til egentlig behandling eller støttebehandling af tandkødssygdomme
  • i tilfælde af karies-angreb
  • efter operationer i munden
  • til daglig rengøring, når man gerne vil have rene, friske tænder og mund.

Anvendelse
Profylaktisk:
Børst tænderne med lodrette bevægelser hver dag efter morgenmanden og før sengetid. Vent et øjeblik, inden du skyller munden, så tandpastaen kan få tid til at virke.
Behandling: Børst tænderne to gange dagligt - efter morgenmaden og ved sengetid - altid fra oven og nedefter. Massér derefter en smule tandpasta på tandkødet med en finger. Hvis du kan undgå det, så lad være med at skylle munden, så Parodontax® kan få lov at virke så længe som muligt.

Indhold
Parodontax® indeholder aktive stoffer fra planter sammensat til en vandopløselig pasta baseret på natriumbikarbonat og pebermynte.

Myrra styrker tandkødet
Ratanje opfrisker tandkødet
Salvie fjerner ubehagelig lugt fra munden
Kamille virker betændelseshæmmende
Echinacea styrker kroppens forsvarsmekanismer
Pebermynte frisker op
Natriumbikarbonat alkaliniserer.

5 af naturens klassiske urter er til for dig - Parodontax®

Ny hygiejnisk tandpasta med stærke naturkræfter
Børst tænder med Parodontax®, og din mund, dine tænder, dit tandkød og din ånde vil føles fuldstændigt ren!

Parodontax® er ikke som andre tandpastaer. Det er den første tandpasta, som indeholder denne unikke kombination af 5 af naturens fineste urter samt natriumbikarbonat. Hver af urterne er omhyggeligt udvalgt med et specielt formål for øje - nogle af dem er opfriskende, andre har bakteriedræbende, rensende og rengørende egenskaber. Og i den rette blanding giver disse urter en skarp smag, som er chokerende frisk. Det, at Parodontax indeholder natriumbikarbonat, gør den meget anderledes end andre tandpastaer. En grundig tandbørstning med Parodontax® frembringer den bakteriedræbende virkning, som er så vigtig for rigtig og effektiv tandhygiejne.

Start din tandhygiejne hver morgen med Parodontax® - den nye, hygiejniske tandpasta. Og gentag succes’en, inden du skal i seng. Dine tænder, dit tandkød og din ånde vil føles fuldstændigt ren med den friskeste friske smag.

Spørgsmål og svar om tandhygiejne

Sp.: Hvordan opstår huller?
Sv.: For dårlig tandbørstning kan være årsagen. Madrester på eller imellem tænderne fører til syredannelse, og det er god grobund for forrådnelsesbakterier, som giver plakdannelse. Et lillebitte hul i emaljeoverfladen er tegn på begyndende råd.

Sp.: Hvornår skal man gå til tandlægen med et hul?
Sv.: Så hurtigt som overhovedet muligt for at undgå, at det bliver større. Jo tidligere du kommer, jo bedre kan tandlægen stoppe huldannelsen.

Sp.: Hvor ofte bør man gå til tandlægen?
Sv.: Jævnligt, helst to gange om året.

Sp.: Hvad er hovedårsagen til tandkødsbetændelse?
Sv.: Der er mange årsager. Når plakdannelsen trænger ned under randen mellem tand og tandkød, vil bakterier kunne give tandkødsproblemer. Så er der behov for omgående undersøgelse og behandling af tanden og tandkødet.

Kamille (Chamomilla): Gennem tiden er kamille blevet højt besunget af videnskaben og lægerne for dens aroma, dens rene, friske duft og dens egenskaber som hudplejemiddel.

Ratanje (Ratanhia): Blev opdaget af botanikeren Ruiz i 1799 i Peru. Huanuco-indianerne anvendte rantanje som astringerende middel til tandpleje og som mundskyllemiddel.

Salvie (Salvia officinalis): Omtalt første gang af Hippocrates. Fader Paulini udgav i 1688 en 414-siders monograf om de behandlingsmæssige, sammentrækkende, aromatiske og lægende egenskaber ved salvie.

Rød solhat (Echinacea): Indianerne anvendte echinacea som sammentrækkende middel, som sårhelende middel i kompresser og som gurgle- og mundskyllevand.

Myrra (Myrrha): Plantens sammentrækkende og disinficerende egenskaber blev opdaget af Conicerus, abbedissen Hildegard og Matthiolus i Middelalderen.

Mundhygiejnetips
Vær opmærksom på din mundhygiejne året rundt - lad være med at vente, til det er strengt nødvendigt at gøre noget. Gå til tandlægen med regelmæssige mellemrum - helst to gange om året. På den måde kan du undgå huller og tandkødsproblemer senere. Spis færre søde sager, og tænk i det hele taget over, hvad du putter i munden. Børst dine tænder, lige efter at du har spist, to gange dagligt - og børst dem også, inden du går i seng. Børst på den måde, din tandlæge har anvist dig. Sørg specielt for at komme godt ind imellem tænderne og langs med tandkødsranden - disse steder er mest udsat for, at madrester bliver siddende, hvis du ikke børster ordentligt. Madrester, der udsættes for mundens syrer, er grobund for bakterier og danner plak. Og så er grunden lagt til huller og ofte også tandkødsbetændelse.

Når du har børstet tænderne, bør du bruge tandtråd mellem tænderne mindst én gang om dagen. Og tag evt. en lille klat Parodontax® og massér den forsigtigt ind i tandkødet - det giver en varig virkning.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012