Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo® – helbredende bark fra Brasilien

Utallige beretninger om påstande om Ipe Roxo-barkens helbredende virkning på mange forskellige sygdomme førte til, at videnskaben begyndte at interessere sig for de stoffer, barken indeholder. Helt tilbage til 1956 begyndte læger at vise interesse for barken af det træ, der vokser i Brasiliens regnskove. Dr. Jonathan Hartwell, specialist ved Cancer Chemotherapy National Service Center, USA, skrev i 1968, at man havde fundet anti-tumor-stoffer i ekstrakten af barken fra Ipe Roxo-træet. Der er kommet mange nye positive erfaringer til siden. Et af de vigtige stoffer i barken hedder lapachol, og det har vist helbredende virkning på forskellige kræftformer. Andre stoffer har vist sig effektive over for bestemte bakterier, som f.eks. dem, der giver os halsbetændelse, og andre sygdomme forårsaget af virus. Ipe Roxo kan derfor virke på mange forskellige sygdomme.

En FEMINA-læser har f.eks. skrevet: "Jeg har haft eksem i cirka 8 år, har været indlagt og været behandlet med både røde bade og tjærebade. Efter 5 ugers behandling blev jeg udskrevet med omtrent lige så meget eksem.

På hospitalet kunne de ikke helbrede mig, og siden har jeg været fast kunde hos forskellige hudlæger. Det eneste, der hjalp igennem 5 år var prednisolonpiller, men jeg har prøvet alt muligt andet for at undgå disse pillers mange bivirkninger.

Tilfældigt hører jeg om Ipe Roxo, og efter i kun 8 dage at have taget 6 kapsler om dagen havde jeg en helt normal hud uden knopper og kløe."

Ipe Roxo-træets bark fås både som kapsler og som te i helsebutikker. Man plejer at sige, der skal tages 6 kapsler dagligt. Ved svære sygdomme skal der yderligere drikkes 6 kopper te. Teen har vist sig virksom ved en række sygdomme, som ofte stammer fra virus- eller bakterieinfektioner, derfor kan barken hjælpe så bredt. Ipe Roxo har været anvendt i Danmark siden 1974.

Læs også:
Phytonæringsstoffer gavner helbredet
Cancer og østrogener fra miljøet
Brystkræft-risikofaktorer
Cancer og alternativ medicin
Statistikkernes vildfarelser og de uforklarlige helbredelser
Cancerforebyggelse - historien der ikke bliver fortalt
Anti-cancer diæt
Cancer/kræft info

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012