Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Amazing sætter dig i sving!

Kontant og ufarligt naturmiddel, der giver energi og skærpet koncentration på under 30 min.

Historien
Længe før europæerne kom til Brasilien, anvendte indianerne i det mægtige Amazonas-område frøene fra en plante, som de kaldte guaraná, hvilket betyder »en krybende busk, der støttes af en anden busk«.

Faktisk kan vi takke en dansker, lægen og botanikeren Simon Paulli, der levede fra 1603 til 1680, for det latinske navn på denne plante, Paullinia sorbilis, et navn som blev givet den af tyskeren Theodor von Martius.

Kemien
Von Martius gjorde i 1826 den opdagelse, at guaraná indeholder et stimulerende stof, som han benævnte guaranin.

Den nyere forskning har vist, at det kendskab, indianerne havde til plantens egenskaber, var ganske præcist. Det er således klart, at guaraná har en stimulerende indvirkning på centralnervesystemet, og dette er også hovedårsagen til, at planten er den vigtigste afbalancerede ingrediens i Amazing - et kombineret og 100% naturligt energimiddel, der på mindre end 30 minutter trækker træghed og træthed ud af kroppen.

Se efter den ægte Amazing
Amazing er et kraftigt styrkemiddel og uden sidestykke. Vigtigt er det, at Amazing er fremstillet af hele guaraná-frø og kombineret med andre styrkende urter, der sikrer en maksimal udnyttelse af de energigivende substanser uden at give skadelige bivirkninger eller utilpashed.

Amazing kan bruges i situationer, hvor ekstra energi er nødvendig - Amazing skærper koncentrationen og frisætter muskelenergi. Med rigtig - og det vise sige periodevis - anvendelse af Amazing opnår du desuden en særlig fornemmelse af velvære, friskhed og oplagthed - det bedste udgangspunkt for at klare de situationer, hvor du skal yde dit bedste!

P.S.: Bør ikke anvendes for sent på dagen, da det så forstyrrer nattesøvnen.

Amazing forhandles som tabletter, kapsler og pulver af helsekostforhandlere og materialister.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012