Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hvor længe kan jeg tage Urte-Pensil?

Brev til:
Redaktionen

Grenå, den 17. maj 2002

Jeg takker for rigtig gode oplysninger om Urte-Pensil kapsler. - Men, mit konkrete spørgsmål: Efter, at man føler sig rask, hvor længe må man fortsætte kuren ? Om det er noget, man må tage daglig, evt. i nedsat dosis, fik jeg ikke svar på. Det kan jo pengemæssigt godt løbe op, på et i forvejen trængt budget, jeg som enlig pensionist har. Jeg kan ikke spørge min læge om det, da han er imod alt, hvad der hedder naturmedicin.

Mit forløb er følgende: For et par måneder siden følte jeg en ømhed i alle mine lymfekar, med hævelse og rødme (ikke decideret knuder) og kunne til sidst ikke bruge venstre arm på grund af smerter, jeg var ubeskrivelig træt og deprimeret. Selvfølgelig tænkte jeg på cancer og var bange. Men af dårlig erfaring med en person jeg kendte, der fik fjernet en lymfeknude og døde tre uger efter, tænkte jeg, nej, det skal ikke overgå mig, det var jeg for glad for livet til. Så får det briste eller bære.

Ved et tilfælde læste jeg i et gammelt blad om Urte-Pensil, og tænkte, det prøver jeg. Nu efter at have spist 2 dåser og i gang med den tredje er smertesymptomerne forsvundet, og det er minimalt, hvad jeg mærker mere. Jeg tror på, at det helt forsvinder. Jeg er blevet glad igen.

Som en tilføjelse kan jeg fortælle, at jeg samtidig havde en kraftig øjenbetændelse, som efter 2 tubers lægeordineret øjensalve ikke forsvandt. Den er væk nu, og det tilskriver jeg også Urte-Pensil.

Skulle jeg nævne en lille bivirkning, måtte det være tendens til diarre, især morgen og formiddag, men det er da heldigvis til at leve med.

I taknemmelighed og med venlig hilsen

Else H.

8500 Grenå

 

Svar fra redaktionen

Kære Else H.

De kan fortsætte med 2 x 2 Urte- Pensil kapsler daglig og i gode perioder med 1 x 2 kapsler. Hold evt. en pause på 14-30 dage hver 3. Måned.
Glædeligt at høre om de positive resultater!

Venligst

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012