Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Mirakelplanten Ægte Venustorn®

- hjælper sygeplejerske af med krykkerne

Imponerende vidnesbyrd på afrikansk rods helbredende egenskaber har stået sin prøve over for sygeplejerske R.O., som pludselig begyndte at få ondt i sine led, der svumlede op, og som endte med at holde sig oprejst ved hjælp af 2 krykstokke.

Om morgenen måtte R.O.’s mand løfte hende ud af sengen, på grund af smerter.

Ægte Venustorn® kommer fra Kalahari
- det sydlige Afrikas store ørken.

Dette havde nu stået på i 2 måneder, og givet væsentlige forstyrrelser i familien, og var endt med indlæggelse på Silkeborg sygehus – i øvrigt hendes egen arbejdsplads.

Trods omfattende dygtige lægelige undersøgelser, suppleret med vævsprøver og medicin, kunne man ikke hjælpe hende. Imidlertid hændte det, at en af hendes døtre skulle optræde i skolekomdie på den friskole, hun gik på, og ved lidt overtalelse fik R.O. tilladelse til - med sin mands støtte - at overvære datterens komediespil.

Trods voldsomt opsvulmede knæ, vand i kroppen, blod i urinen, lav blodprocent, for højt blodtryk, stive, smertende muskler, blytunge lemmer, overvældende træthed og krykstokke under begge arme, prøvede R.O. være noget for datteren.

Den aften skete der en ting, som fuldstændigt ændrede hendes situation og vristede hende ud af sygdommens klør igen.

Denne hændelse var en venindes tips og en samtale om basisernæring og anvendelse af en fantastisk urterod, som hedder Ægte Venustorn®. Hendes situation bedredes dag for dag, og 14 dage efter havde hun frigjort sig fra sine krykstokke, smerter og hævelser, og var i arbejde igen.

Der gik endnu 14 dage, så var blodprocenten stærk opadgående, blodtryk ideelt, trætheden væk og livsmodet og  humøret vendt tilbage.

Jeg har fået at vide, at det ikke er første gang den afrikanske urterod Ægte Venustorn® har imponeret og forbavset sine brugere, og at tusindvis af danskere er blev frigjort for gigt, infiltrationer, muskelblokeringer, nyresten, stive lemmer, eksem mm., og det må siges med rette, at Ægte Venustorn® er gigtens fjende nr. 1. Nyere tids forskning har også vist, at Ægte Venustorn® overhovedet ingen giftig virkning har på mennesker og dyr. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at mennesker trofast, i gennem årtier, har holdt fast ved brugen af Ægte Venustorn®, som daglig kropsrengører.

Denne kvind er, trods sit
ældede udseende, gravid,
og der er ingen tvivl om,
at solen har været
hård ved huden.

Sygeplejserske R.O. Silkeborg

Nr. 3723 
Vi synes, at vi har opnået gode resultater.
E. Jørgensen, Brabrand

Nr. 3738
Jeg har givet Ægte Venustorn® til en patient med ledtilfælde, uden anden terapi, med ret god virkning.
Speciallæge A. Jensen 

Nr. 3735
Den kur har hjulpet mig meget, jeg troede ikke rigtig pd det, men det er blevet gjort til skamme, jeg har det godt. Tusind tak.
A. Sørensen, Silkeborg

Nr. 3736
Var opgivet af lægerne og er stærkt handicappet, men har ved brug af Ægte Venustorn® fjernet min hovedpine og meget spændte muskler.
I. Nielsen, Malling 

Nr. 3732
Det var dejligt at få den svære gigt helt ud af kroppen og blive et rask menneske. 
E. Christiansen, Nyborg

Nr. 3733
Med hensyn til Ægte Venustorn® så har det hjulpet helt enestående.
A. Madsen, Skanderborg 

Nr. 3734
Ægte Venustorn har hjulpet mig af med meget smertefulde muskelspændinger, lindret på min slidgigt i knæene.
E. Petersen, Viby J.

Nr. 3729
Send mig 6 dåser Ægte Venustorn® - da det er altså fantastisk. 
E. Krog, Holsterbro

Nr. 3730
Og jeg fik det bedre.
E. Svendsen, Holstebro

Nr. 3731
Mine erfaringer med Ægte Venustorn® er yderst positive. 
A. Grønbak, Århus 

Nr. 3725
Fantastisk som jeg har fået det i løbet af den første uge.
H. Hansen, Horsens 

Nr. 3726
Når jeg gør morgengymnastik får knoglerne efterhånden en blødere lyd.
M. Micaelsen, 2300 Kbh. S.

Nr. 3727
Ægte Venustorn® hjælper mig lidt for ledsmerter.
G. Aggergård, Grenå

Nr. 3737
Det er ikke første gang, jeg har fået hjælp gennem helsekost. Jeg har haft frygtelige smerter i mire knæ af slidgigt. Det bedste jeg fik i helsekostmidler, er Ægte Venustorn®, som med tålmodig brug har kurereret min slidgigt.
C.M. Henriksen

Nr. 3770
Ved er tilfælde læste jeg i et ugeblad om Ægte Venustorn®, købte kapslerne og opdagede, at mit udslet forsvandt efter få dages forløb. Det startede med 1. dag hævelser og rødmende ulidelig kløe, 2. dag med gule rande i kanten af de store plamager for til sidst at give meget stærke smerter.

Gentagne gange måtte jeg tage på skadestuen, da mit hoved hævede op til ukendelighed, så jeg ikke kunne se ud af øjnene eller åbne munden, og der var fare for kvælning; ryggen fra hals til haleben hævede op med et par centimeter. På skadestuen fik jeg indsprøjtninger i nakken og blev indlagt til observation. Disse allergiske udslet varede ca. 1. måned, hvor jeg ikke kunne arbejde eller passe hjemmet, og jeg troede, jeg skulle blive vanvittig, men efter at have taget dobbelt dosis af Ægte Venustorn® i et par dage forsvandt smerterne, og efter endnu en uge forsvandt udslettet, medens jeg fortsatte med at tage Ægte Venustorn® i et par måneder for at rense organismen.

Jeg takker min Gud for at dette præparat findes, for lægerne kunne ikke hjælpe, selv om de prøvede alt med indlæggelse, undersøgelser og medicin.

Mit udslet vender tilbage tit, men så tager jeg bare en kur med disse vidunderlige Ægte Venustorn® kapsler, som jeg ikke kan leve foruden.
K.B., Dragør 

Nr. 3771
Nu har jeg langt om længe taget mig sammen til at skrive til jer om jeres Ægte Venustorn®, som er et helt vidundermiddel, jeg har haft mavesår i mavesæk og tolvfingertarm i mange år, og for meget mavesyre, så jeg begyndte at tage Ægte Venustorn i efteråret 1981. Da der var gået små 14 dage, begyndte de at hjælpe, og så fortsatte jeg i godt 2 måneder, så var mit mavesår væk, så der kan næsten ikke beskrives, at man også fik det godt mavemæssigt og blev menneske igen. Jeg har anbefalet det til mange mennesker, som har det dårligt med maven, sågar sidder jeg og holder foredrag om Ægte Venustorn® i bussen, og hvor jeg færdes. Min datter på 17 år led meget af halsbrand, hun blev også helbredt af Ægte Venustorn®, ja jeg kunne fortsætte med at skrive om dem, det har hjulpet på, men så bliver jeg aldrig færdig med at skrive - endnu en gang tak for Ægte Venustorn®.

Åse Hansen, Vanløse

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012