Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Reddet fra knæoperation

Den 28. juli i 2002 var jeg i haven og i gang med at save en gren ned. Jeg stod på en stige, og grenen kom til at vælte mig ned på jorden, så jeg kom til skade med det ene knæ.

Resultatet var, at jeg fik foretaget to knæundersøgelser, den ene i begyndelsen af oktober, den anden en gang i november. Kikkertundersøgelserne viste, at mit korsbånd var flosset, og brusken beskadiget. Jeg spiste over 200 Panodil tabletter og fik problemer med maven, så jeg måtte holde med tabletterne.

Da jeg igen kom på sygehuset, fik jeg valget mellem at få et nyt knæ eller prøve Glucosamin. Det blev det sidste. Det er jeg i dag utrolig glad for, for jeg kan både gå ture og cykle. Jeg bor i en lille by fem kilometer fra Herning og har nu gået ind til byen tre gange, den ene gang på en time.

Den 13. november ringede jeg til Natur-Drogeriet A/S og fik at vide, at jeg de ikke længere solgte Glucosamin, men heldigvis har jeg stadig 200 tabletter (Lægemiddelstyrelsen indstillede salget, da man opdagede, at mennesker blev raske ved at anvende tabletter, der blev lovligt solgt til anvendelse til dyr).

Glucosaminen har også hjulpet på min højre skulder, som jeg har haft så store smerter i, at jeg ikke kunne løfte armen over hovedet eller få den om på ryggen. Men efter en måned var smerterne væk, og nu kan jeg strikke igen, hvad jeg ikke kunne før. Dengang tog det lang tid bare at strikke et par strømper, nu er det hele blevet meget lettere.

Før fik jeg også ondt i hofterne, når jeg lå i sengen, men det er også væk. I dag har jeg det godt både i knæ, hofter, arm og ryg, og det er takket være Glucosaminen.

Jeg er ked af, at jeg ikke længere kan få Natur-Drogeriets Glucosamin tabletter, jeg vil ønske, de kommer tilbage i butikkerne, hellere i dag end i morgen. Jeg har spist dem i syv måneder, men det ville være godt at have til et år mere, ellers står jeg til en knæoperation, og hvad skal jeg så gøre? Nu sidder jeg og græder, så jeg ikke engang ved, hvad klokken er slået.

Med venlig hilsen

G. P.
Tjørring

PS.: Supplerer nu med MSM fra birketræer og vil prøve med Chondro-Lenk kapsler, når Glucosaminen slipper op.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012