Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Helbredt for kræft

Læserbrev til Kirsten Aarslev, Ude og Hjemme nr. 23, 1992

Jeg er forhenværende kræftpatient - helbredt med råkost og naturmedicin. Jeg fik fat i en brasiliansk kapsel Ipe Roxo, som har en gavnlig indflydelse på alle former for cancer. Disse kapsler samt kosten var løsningen. Mine to racekatte, som fik leukæmi, fik i to måneder også disse kapsler, og til dyrlægens store forundring blev de raske.

Det er, som om det ikke må nå ud til folk, at man gennem sin kost og naturmedicin kan blive helbredt for alvorlige sygdomme, også cancer. Jeg håber, disse linier kan rette lidt op på informationsniveauet.

Hanne

Kirsten Aarslevs svar:
Først vil jeg sige til lykke med det flotte resultat. Og dernæst, at jeg udmærket forstår, det er svært at informere om behandlingsmetoder mod cancer. Det er en frygtet sygdom, og i mange tilfælde er den vanskelig at behandle.

Ipe Roxo®, som fås både som kapsler og som te, har en rensende virkning, og desuden hjælper Ipe Roxo® til at normalisere cellerne. Det gør den til en fortrinlig hjælp i cancer-behandling. Og er helt flot at kombinere med en råkostkur, som har en lignende virkning på kroppen.

Og når det er sagt, vil jeg også løfte en pegefinger, for selv om det er en god kombination, som du har fundet, og selv om der er mange andre virksomme hjælpemidler fra naturmedicinen, så skal man sørge for at have sit bagland i orden, når man behandler cancer. Dermed mener jeg, man bør alliere sig med en god terapeut, som kan tjeke af undervejs. Jeg synes, det er væsentligt at gøre. Der er mange eksempler på, at cancer-patienter er helbredt. Men der er altså også mange eksempler på, at cancer-patienter ikke har overlevet, hvad der måske skyldes, at de er kommet for sent i gang med den rigtige behandling.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012