Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Helbredte sig selv for kræft med Ipe Roxo®

Edith Skov fik for 4 år siden et modermærke på det ene ben. Da det begyndte at vokse og væske, gik hun til en naturlæge, der via en blodanalyse konstaterede for mange af de hvide blodlegemer.

Bekymret gik hun til sin læge, der konstaterede, at hun havde fået en kræftsygdom ved navn malign melagnom grad 4.

Et halvt år tidligere havde jeg ellers fået testet mit blod på sygehuset, da jeg følte mig ualmindelig træt, men selv om kræften på det tidspunkt måske var i kroppen, var det for tidligt at se det i blodet. Fra hospitalet fik jeg tid til en operation, men jeg udbad mig betænkningstid, da jeg havde hørt om Julie Vøldans kursted. Her opholdt jeg mig i 3 uger, og lærte alt om sunde kostvaner, og hvad jeg skulle holde mig fra, specielt kaffe, sukker, stegt mad og alkohol.

Når man i et stykke tid har gået med en kræftsygdom i kroppen, er ens modstandskraft nedbrudt. Efter opholdet på kurstedet begyndte jeg derfor at finde frem til forskellige former for naturmedicin. Et af de midler, der virkelig satte skub i bedringen, var Ipe Roxo®, en urtesundhedsthe med udtræk af Ipe Roxo bark, som gav mig styrken og energien igen. Da jeg hurtigt fik det bedre, aflyste jeg operationen, og i tankerne gennemgik jeg alle de faktorer, der kunne være årsagen til kræften. bl.a. havde jeg levet usundt, men det havde kuropholdet nu rettet op på.

Ipe Roxo®-teen havde givet mig min modstandskraft tilbage, men så var der det tankemæssige.

Igennem en radioudsendelse hørte jeg, at i 50% af kræfttilfældene er det sorg, der kan være den udløsende faktor. Min mor var død et år før, og jeg havde bebrejdet mig selv og mit forhold til hende. Langsomt begyndte jeg at ransage mig selv for negative tanker, og min selvkritik blev vendt til taknemmelighed imod min mor. Jeg fik virkelig gjort »hovedrent« i kroppen og i mit sind.

Ved cancer og andre sygdomme er det en helhedsbehandling, der skal til. Alle sygdomsfremkaldende faktorer skal elimineres, så jeg er overbevist om, at man er på rette vej. Jeg vil ikke fraråde nogen operation. Det var et individuelt skøn, jeg selv tog!

Min tro på Jesus og Vor Herre har været en fantastisk støtte for mig. Jeg er overbevist om, at Vor Herre er bedre til at lave medicin i sin natur, end alt det unaturlige, der rodes sammen af videnskaben, slutter Edith Skov, der i dag er erklæret 100% rask.

Århus Kommunehospital
Universitetshospital I Århus Amt
8000 Århus C.
Afdeling for onkologi og radioterapi
Radiumstationen

Edith Skov
...........
8220 Brabrand


Kære Edith Skov,

Ved kontrollen den 29.9.86 kunne jeg ikke konstatere tegn til ondartet sygdom på bagsiden af dit højre ben, og jeg har hel­ler ikke fundet tegn til spredning noget sted hen.

Da der nu er gået 13 måneder, siden du fik biopseret det ondar­tede: melanom, har det nu ikke nogen mening at foretage kirur­gisk indgreb. Ved den mikroskopiske undersøgelse dengang var der tegn på, at der var efterladt svulstceller i huden, men disse er altså ikke vokset videre, så vidt vi kan vurdere det nu. Jeg vil gerne henvise til 2 bøger, hvor der er foretaget undersøgelse over spontant svind af denne sygdom, uden at der er givet lægelig behandling, så det kan altså forekomme i sjældne tilfælde, og det er naturligvis en stor fordel, når noget sådant sker. Imidlertid er vi i vor lægelige virksomhed nødt til følge de principper, som hos den største procentdel af patienterne giver helbredelse,  nemlig kirurgisk fjernelse. Det vil fremgå af fotokopi af en artikel om malignt melanom, at vi har en meget høj helbredelsesprocent, når vi opererer.

Jeg må tage det forbehold, at man må observere i fem år, før man kan føle sig rimeligt overbevist om, at der er indtrådt helbredelse, så derfor vil vi gerne kontrollere dig fromover.

Med venlig hilsen

A. M. Nordentoft
Overlæge

PS:
TROEN ER NEMMERE PÅ SPONTAN SVIND AF SVULSTCELLER, END EDITH SKOVS ANVENDELSE AF NATURMEDICIN, IPE ROXO URTEKAPSLER OG URTETE.

 

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012