Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Naturhelbredelse af kræft i livmoder og tarm

Følgende beretning blev fortalt af en kursusdeltager på et af Ny Tid og Vi's helsekurser i sommeren 1976.

"I 1945 fik jeg at vide, at jeg havde kræft i livmoderen. Jeg blev indlagt på Radiumstationen i Århus, hvor jeg fik røntgen og radium. Jeg lå der i tre måneder, hvorefter jeg blev udskrevet som rask og kom hjem. Men kræftsygdommen blev hurtigt værre og bredte sig til tarmene. Det var i juni måned, de udskrev mig, og da vi kom til sidst i december, fik vi at vide, at der var intet mere at gøre.

Det var ret tilfældigt, min mand fik det at vide. Han fik nemlig et dårligt øje, og så tog han ind til vores huslæge, som spurgte ham, om han var klar over, hvordan det stod til med hans kone. Lægen fortalte ham så, at jeg kun havde en måned at leve i.

Min mand blev selvfølgelig meget ulykkelig over det, og så sagde lægen til ham, at han hellere måtte tage op og tale med professor dr. Krebs om det, og det gjorde min mand så. Professor Krebs sagde, at der var ikke noget at gøre; jeg var så langt ude, at jeg allerhøjst kunne leve en måned.

Selvfølgelig blev min mand meget ked af det. Men så var der en bekendt, der sagde, at han skulle prøve at tale med dr. Nolfi. Det gjorde han så, men jeg var for syg til at rejse til dr. Nolfis kursted "Humlegården", da hun kun tog imod oppegående patienter.

Min mand fik så at vide af dr. Nolfi, at han kunne købe hendes bog "Levende føde". Den skulle jeg studere, og så skulle jeg spise kosten derefter. Det begyndte jeg på med det samme, det var en af de førstedage i januar måned 1946. Jeg havde ikke spist i tre uger, fordi jeg ikke kunne beholde noget mad i mig, men råkosten kunne jeg holde i mig, selv om det ikke var så meget i begyndelsen. Efter 8 dage kunne jeg allerede mærke, at det gik den rigtige vej!

Efter 2 ½ måned på råkost blev jeg indbudt af min svigermor i København, som skulle fejre en rund fødselsdag. I mellemtiden havde jeg fået adressen til dr. naturopat Axel O. Hansen, og nu ville jeg benytte anledningen til at besøge ham også. Jeg ringede til ham i forvejen og fik en tid. Da jeg spurgte ham, om han troede, at jeg kunne blive rask, så svarede han, at det kunne han ikke love mig, for det så ikke så godt ud, det øjendiagnosen viste. Dertil svarede jeg, at jeg havde i hvert fald været meget dårligere. Han sagde, jeg kunne komme igen om 3 måneder, så kunne vi tale om det.

Jeg fik en kur, hvor jeg skulle holde en diæt bestående af 100 pct. råkost. Grønsager om morgenen, nødder og frugt om middagen og så grønsager igen om aftenen. Til grønsagsmåltiderne skulle jeg have 9 forskellige slags grønsager, og det var løg, grønkål, hvidkål, ræddiker eller radiser, efter hvad der var fremme, gulerod, kartofler, jordskokker, skorzonnerrødder og rødbeder. Når jeg ikke havde grønkål, kunne jeg bruge persille, og hvidkålen kunne i sommertiden erstattes med grøn salat eller spidskål. Midt på dagen skulle jeg spise 100 g hasselnøddekerne og et par æbler, evt. anden frugt, efter årstiden. Desuden skulle jeg have rå mælk. Dengang var der noget, der hed børnemælk, og Axel O. Hansen sagde til mig, at jeg skulle have ¾ liter om dagen. (Det var diæt 11/1935 fra Axel Hansens bog "Helbredelse I", side 425

Jeg gennemførte råkostkuren i 1 år, og først efter den tid begyndte jeg at spise lidt kogte grønsager sammen med familien og sådan lidt forskelligt. Men jeg spiser stadig rå grønsager om morgenen, for det kan jeg ikke undvære. Når jeg en enkelt gang ikke har fået det, så kan jeg mærke det hele dage igennem, så er jeg træt og ikke rigtig oplagt.

En gang imellem når jeg er i byen eller har gæster, har jeg taget en lille smule kød; men da har jeg følt, ligesom jeg har fået kvalme, og først næste dag efter at have spist mine rå grønsager om morgenen og lidt nødder op ad dager så er jeg mig selv igen. Da er det, som om det er renset ud.

Jeg skulle også ifølge Axel O. Hansen have urtete to gange om dagen, nemlig om formiddagen og midt på eftermiddagen. Jeg kan ikke huske, hvad det var for teer, for han havde det jo med numre, men de står sikkert i "Helbredelse" (A. O. Hansens the nr. 129 og 130).

Efter at jeg havde fulgt kuren i tre måneder, tog jeg derover igen, og da Axel O. Hansen så mig, stod han op og sagde: "Det var dog fantastisk! Jeg kan rigtignok se, at De har gennemført kuren ganske nøje, som jeg bad Dem om." Og da der var gået et år, erklærede han mig for fuldstændig rask.

Jeg gik også til kontrol på Radiumstationen tre måneder efter at jeg var begyndt med Axel O. Hansens kur. Da jeg var blevet undersøgt, sagde lægen ingenting, men bagefter gik han over og så på min journal, og da han så kom tilbage, sagde han til mig: "Sig mig, er det ikke fru R... fra H...?" "Jo, det er det." Så sagde han ikke mere.

Jeg tog kun til kontrol to eller tre gange derefter, for jeg var syg hver gang, jeg kom hjem, så jeg måtte lægge mig i sengen og var dårlig dagen efter også. Jeg syntes ikke, at jeg ville blive ved med at tage de undersøgelser, når de alligevel ikke kunne hjælpe mig. Men så fik jeg brev deroppefra, og jeg svarede og fortalte det hele, om at jeg var begyndt med råkost og urteteer.

Kort efter kom der brev om, at det glædede dem at høre, at jeg havde fået det så godt, og nu ville de gerne se mig igen, og jeg må indrømme, at jeg var allerede på vej. Men ligesom jeg tager i døren og skal af sted, så er der noget, der siger til mig indvendig: "Det må du ikke, du skal blive hjemme, for det bliver ikke til det gode." Og så lod jeg være med at tage derop og har ikke været der siden. Hvorfor det ikke var til det gode, det ved jeg altså ikke, men nu har jeg i hvert fald været rask og fri for kræft i 30 år, og det kan jeg takke råkosten for."

Kilde: Ny Tid og Vi

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012