Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

En solstrålehistorie fra Sundhedskost i Århus

Ved et tilfælde blev det for tre måneder siden konstateret, at jeg havde en meget forkalket venstre hjerteklap. Det var chokerende, da jeg er meget aktiv.

Jeg er 75 år og har sukkersyge, det man kalder gammelmandssyge. Jeg har haft det i to år, men har nok gået med det i nogle år, uden at det er blevet opdaget, deraf måske forkalkningen.

Men altså, mit kolesteroltal var for højt 7,2-, min sladreblodprøve på sukkersygen ligeså, 10,2-, et levertal var også for højt, jeg kender det ikke.

Jeg tog ud til Henrik i Sundhedskost og klagede min nød. Der var seks uger, til den nye prøve skulle tages, og viste den det samme, skulle jeg i tabletkur, hvad jeg var meget ked af, da pillerne har mange bivirkninger.

Henrik og jeg gik i gang, Henrik anbefalede mig at tage 2 spsk. Perfect Balance, en antioxidant (jeg husker ikke navnet), 2 spsk. Skallin daglig og drikke meget.

Så skulle jeg holde mig fra alle mælkeprodukter, det var svært, jeg har altid drukket meget skummetmælk. Men jeg overholdt det hele, spiste meget grønt og frugt, motionerede, som min alder tillod, og jeg skal love for, at jeg fik gevinst!

For det første fik jeg meget mere energi, men da jeg seks uger efter igen fik taget blodprøver, var mit kolesterol nu faldet til 5,9-, mit sladresukker var 5,2-, og mine levetal var helt normale. Ingen tabletter!

Jeg fortsætter, måske kan det også fjerne lidt kalk, det er dog ikke lovet mig, men jeg er dybt taknemmelig over hjælpen.

E. Sørensen

Et eksempel på brev til Sundhedskost i Århus fra kunde, der fik kostrelateret hjælp til selvhjælp og genvandt livskvaliteten.

Læs mere om Perfect BalanceSkallin og antioxidanter her!

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012