Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vindstyrke 12 - forbrugererfaring nr. 1

Vedr. samtale af i dag om "Vindstyrke 12".

Lidt om min baggrund
Jeg har gennem 4 år været forstander for det holistiske opholdssted "Christiansminde". Her har behandlingsarbejdet været koncentreret om rehabilitering af selvmordstruede - depressive unge, med væsentlige psyko-sociale vanskeligheder.

Endvidere arbejder jeg som healer (og er ganske kendt på Fyn og omegn), med decideret healing og samtaleterapi. Endvidere har jeg skrevet bogen "Løft dig en Himmel", om selvudvikling og alternativ behandling/livsfilosofi.

Generelt om 12’eren
Generelt må jeg sige, at den virker meget, meget godt på mennesker med depressive tilstande.

Den synes, igennem fysikken, at opbygge en ikke uvæsentlig grad af restitution; mindre træthed, mere vitalitet.

Jeg har indtil, jeg fik dette præparat i min øresnegl brugt "Swedenkrauter", som også er et udmærket produkt; men hvorfor køre på knallert - når man kan tage en BMW.

På det følelsesmæssige plan synes 12'eren, at nedbryde den utilstrækkelighedsfølelse, der som reglen ligger til grund for en depression. Jeg kan ikke helt se, hvad der er af pollen og sporstoffer i miksturen, hvoraf noget af forklaringen på dette kan ligge. Hvis jeg skal gætte, kan der være tale om et stof som ligner havre.

På det mentale plan synes præparatet at bibringe mennesket en større klarhed og smidighed i tanke og tale. Dette skyldes formodentlig ginseng og gele royal - men også en faktor, jeg ikke har helt klarhed over endnu, og som rimeligvis har noget at gøre med kommunikationen nervebanerne imellem.

Det vil sige, at Vindstyrke 12 kombineret med anden behandling, hvor jeg bruger enkelte Bachs Remedier og selvfølgelig healing eller samtale, giver et for mig hidtil uset restitutionsforløb, og det er jeg da glad for.

Grunden til, at jeg ringede, var, at jeg synes, det var uhensigtmæssigt, at meddele på kartonen, at kunden først kunne forvente en fuld effekt efter nogle flaskers forløb. Det virker i en eller anden grad positivt med det samme.

Det er jo således med mennesker nu om dage, at tror man det først virker efter nogle flasker - ja, så virker det for de mennesker først efter, hvad der står på kartonen, og det synes således kontraindikerende for, at kunden kan få gavn af dette udmærkede produkt, med det samme.

Nu vi har den fremme - kan jeg da nævne - at, det i høj grad virker som om, at I også kan produktudvikle en "Vindstyrke 12-Turbo", ved at forbedre alkoholmolekylernes struktur, ved at bruge en mere æterisk blanding alkohol - forstået på den tråde, at den nuværende alkoholstruktur er en smule tung i det på det æteriske plan.

Man kunne bruge Liniesnaps - eller Cognac, og så lave nogle små ampuller, som man evt. kunne tage som en dagsdosis. Så skulle effekten være meget optimeret, men selvfølgelig også dyrere - men vil man have kvalitet, så er der jo også dem der gerne vil betale for det. Behandlere eksempelvis.

I øvrigt ville jeg så vælge pollen af japansk kirsebær i dette, således at kunden får samling på sig selv på de tre planer: det fysiske, det følelsesmæssige og det mentale.

Venligst

S. D.
5471 Søndersø

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012