Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vindstyrke 12 - forbrugererfaring nr. 2

Jeg er 46 år og har i et år haft ganske voldsomme reaktioner på min overgangsalder i form af hede- og svedeture. Det har nu ikke generet mig, eftersom jeg hverken er overvægtig eller på andre måder fysisk belastet. For mig har det været en naturlig konsekvens af, at min krop "skifter gear".

Da jeg i en periode syntes, at jeg gerne ville styrke mit velbefindende og forøge energien en smule (op til en periode med mange, udfordrende arbejdsopgaver) fandt jeg produktet "Vindstyrke 12" velegnet.

Jeg købte først en lille flaske (50 ml.), og da virkningen ikke var påfaldende mærkbar, gik jeg videre med en ny flaske på 250 ml. Til min store overraskelse fik jeg rigtig megen energi og følte mig generelt fyldt med energi og overskud efter en perioe på ca. 3 uger med produktet.

Men: det der får mig til at henvende mig er, at hede- og svedeturene er minimeret til en lidt varm fornemmelse højst en gang dagligt! Og det er ikke fordi, jeg pludselig er forbi overgangsalderens symptomer. Nøjagtig 3 uger efter, jeg begyndte på "Vindstyrke 12", holdt hedeturene faktisk op. Jeg har med stor overraskelse registreret, at jeg nu har det som inden, min overgangsalders-bivirkninger satte ind - blot med den forskel, at jeg har meget mere energi.

Dette skriver jeg for at gøre opmærksom på, at produktet - i hvert fald for mit vedkommende - har haft en ekstraordinær effekt på hede- og svedeturene - de er næsten elimineret!!

Mon så ikke at andre kvinder i min situation kunne have gavn af produktet - og har I været opmærksomme på denne sideeffekt af produktet?? Er der lavet forsøg med produktet i denne sammenhæng? Hvis ikke, så må rette vedkommende se at komme igang, for jeg tror, at mange kvinder i overgangsalderen kan have rigtig megen glæde af "Vindstyrke 12"!!

Venlig hilsen

L. H.
3400 Hillerød

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012