Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Glyco Nutrient-8 Complex - forbrugererfaring nr. 1

Jeg vil gerne berette om både mine og min mands gode resultater med gluco-ernæring.

I året 1999 fik jeg et attak, og i sommeren 2000 diagnosen multipel sklerose. Attakket fortog sig næsten i løbet af året. Men senere meldte sig en overvældende træthed ofte uden fysisk anstrengelse.

Når jeg kom hjem fra arbejde, måtte jeg hvile mig, kunne ikke holde ud at gå ret langt. Havde jeg arbejdet lidt ekstra en dag, vidste jeg også, at jeg næste dag jeg ville være fuldstændig udmattet. Meget uro i mine ben havde jeg ca. hver 3. uge og nogle dage i træk.

Jeg tog og gør det stadig, antioxidanter, C-vitaminer, B-vitaminer, Perfect Balance, mælkebøttesaft, Geriaforce, Brottrunk, E-vitaminer, Selen.

I december 2003 begyndte jeg at tage ambrotose fra Mannatech. 2 måleskeer morgen, 2 måleskeer aften. Jeg fik mere overskud var ikke så træt længere. Men matheden i benene fortsatte. Fra juni 2004 begyndte jeg med gluco-nutrient-8 fra Natur-Drogeriet, Hørning. 2 måleskeer morgen og 2 måleskeer aften. Nu har jeg fået al min energi igen, hviler aldrig mere midt på dagen, ingen uro i benene. Jeg kan arbejde fra 6.30 morgen til 21 aften, og er stadig frisk næste dag.

Hvor er det herligt, at jeg har fået et helt nyt liv og vil gerne give mine erfaringer videre.

Min mand blev indlagt 2. nytårsdag 2001 med meget lav puls. 13 døgn vidste lægerne ikke, hvad de skulle stille op. Han fik en pacemaker, som tiden gik, fik han det bedre.

Men et tilbagevendende problem flere gange i løbet af dagen var, at han var ved at besvime og ikke havde nogen energi. Han var på hospitalet og blev undersøgt, men intet unormalt kunne spores, så det måtte han leve med.

I sommeren 2004 foreslog jeg ham gluco-nutrient-8 fra Natur-Drogeriet. Han har ikke haft besvimelsesanfald siden, og energien er også vendt tilbage. Han er utrolig taknemlig, han har nemlig også fået et helt nyt liv.

Jeg gad vide, om noget lægemiddel havde kunnet udrette det samme mirakel.

Med venlig hilsen

Inge S.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012