Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Glyco Nutrient-8 Complex - forbrugererfaring nr. 2

Et lille resumé af Glyco Nutrient-8 Complex og dets virkning på mig og forhåbentlig også på sigt på mit helbred som helhed.

Efter et voldsomt udbrud af næseblod omkring jul kunne jeg ikke genvinde min energi, hvad der også påvirkede mig psykisk.

Men da jeg i juni-nummeret af en husstandsomdelt avis læste om Glyco Nutrient-8 Complex, tænkte jeg, at det skulle prøves. Jeg købte de første 150 g og talte med forhandleren pr. telefon, og vi blev enige om, at jeg skulle tage pulveret som anbefalet, dvs. 6 måleskeer daglig.

Det gav resultat allerede efter 14 dage. Jeg fik så meget energi, at jeg kunne nøjes med at sove 6 timer, hvor jeg tidligere nemt kunne sove 10. De næste 14 dage ligesom vænnede kroppen sig til medicinen, og jeg fik det meget bedre fysisk. Min søvn blev på 8 timer, og det er den fortsat.

Ved den næste portion Glyco Nutrient-8 Complex satte jeg dosis ned til 3 måleskeer daglig, men det syntes jeg efter et par uger var for lidt, så lige nu prøver jeg med 1-2-1, som måske skal ændres til 2-1-1, da jeg har på fornemmelsen, at man får en bedre søvn, hvis man ikke tager 2 måleskeer for tæt på sengetid.

Som helhed har det været en meget positiv oplevelse, men jeg tror, præparatet skal tages over en længere periode for at opnå det helt rigtige resultat, og måske er det en god idé at tage det over en lang periode.

Umiddelbart kan det synes, at prisen er ret høj (ca. 471 kroner for 150 g), men omvendt er der jo ingen pris, der er for høj for at få et godt helbred, og viser det sig, at det også har indflydelse på immunforsvaret, så er det jo et aldeles fremragende produkt.

Jeg håber med dette brev, at mine erfaringer kan komme andre til gavn, ligesom jeg forventer respons, og om nødvendigt deltager jeg gerne i det videre forløb.

Tak til forhandleren for en god vejledning.

Med venlig hilsen

V. B.
8654 Bryrup
2. august 2004

(PS.: Brevskriveren var ikke klar over, at Glyco Nutrient produktet fra Mannatec, som har været solgt i Danmark gennem Markting Level, kostede 6-700 kroner for samme mængde).

Health News 2004

FD

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012