Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ActiVin® giver signifikant beskyttelse mod tylenol

I en anden undersøgelse, som der også blev rapporteret om på FASEB-konferencen, fandt videnskabsfolk, at ActiVin® signifikant reducerede leverskade og DNA-ødelæggelse, forårsaget af tilfældig overdosis af det velkendte smertelindrende middel acetaminophen, i USA solgt under navnet tylenol.

I dyreforsøg viste ActiVin® sig at forhindre acetaminophens toksiske virkninger på levervæv. Forskerne fra Long Island University, Brooklyn, New York, og Creighton University, Omaha, Nebraska, viste, at mus, der igennem 7 dage fik ActiVin® og derpå blev behandlet med høje doser acetaminophen, praktisk taget ingen leverskade havde sammenlignet med en kontrolgruppe, der ikke fik ActiVin®. Desuden viste DNA-undersøgelser, at ActiVin® -behandlede mus, sammenlignet med kontrolgruppen, havde et 80-90 pct. fald i DNA-skader på levercellerne, forårsaget af toksiske mængder acetaminophen.

Selv om acetaminophen er et velkendt og sikkert smertestillende middel, har tidligere undersøgelser vist, at hvis det overdoseres eller bruges sammen med alkohol, kan det give alvorlige skader på celler og væv i leveren.

Statistikken viser, at tusindvis af mennesker i USA hvert år bliver forgiftet af midlet, idet 74.000 tilfælde blev rapporteret i 1996. I dyreforsøg har ActiVin® vist sig signifikant at reducere acetaminophen-inducerede lever- og DNA-skader, som kan medføre døden. Desuden har ActiVinÔ vist sig at være gunstigt for bel-XL, et dødshæmmende gen, som hjælper med til at beskytte cellerne mod miljøgifte.

"Resultaterne af denne undersøgelse viser, at ActiVin® kan spille en vigtig rolle med hensyn til at hjælpe kroppen med at bekæmpe nogle af virkningerne af de giftstoffer, som vi kommer i kontakt med hver dag", siger dr. S. D. Ray fra Long Island University. "Vores undersøgelse lader formode, at ActiVin® virker på det genetiske plan ved at styrke cellens naturlige evne til at klare kemiske trusler mod dens sundhed og aktivitet".

Undersøgelsen føjer sig til et voksende antal forskningundersøgelser, der peger på, at ActiVin® har en beskyttende virkning over for toksiske substanser i kroppen. Undersøgelser har vist, at ActiVin® har en lignende evne til at afbøde celledød og skade på celler, forårsaget af røgløse tobaksprodukter og kemoterapiprodukter.

Den nyeste forskning lader formode, at ActiVin® virker på det genetiske plan og hjælper de gener, som er ansvarlige for reguleringen af de individuelle cellers normale livscyklus, deres eventuelle død og udskiftning.

ActiVin® er en fuldstændig naturlig substans, som giver en signifikant beskyttelse over for de skadelige virkninger af frie radikaler og kemiske toksiner. Tidligere undersøgelser har vist, at ActiVin® er en stærkere antioxidant end vitaminerne C (100%), E (575%) og betacaroten (400%).

Referencer:
Research Announcement 1998.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012