Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

GLA i boragoolie mod ledegigt og brystkræft

GLA har en beskyttende virkning mod autoimmune sygdomme: Forskerne undersøgte i dette dyreforsøg den rolle, GLA fra boragoolie spiller ved eksperimentel allergisk encephalamyelitis (EAE - en form for hjernebetændelse). Resultaterne viste, at oral indgift af GLA-rigt boragoolie havde en markant indvirkning på såvel akut som tilbagevendende betændelsestilstande. Denne forskning lover godt for GLAs rolle i behandlingen af allergiske hjernebetændelser hos mennesker. Offentliggjort i Clinical and Experimental Immunology, December 2000.

Boragoolie og intensiv-patienter: En endnu ikke offentliggjort undersøgelse fra Mayo Clinic har påvist, at boragoolie (som indeholder GLA) i stor udstrækning kan være med til at øge chancen for at overleve et akut lungesvigt. Omtalt af Reuters Health, 15. oktober 1999.

GLA i behandlingen af brystkræft: Gammalinolsyre (GLA) er blevet fremhævet som et værdifuldt nyt supplement til den farmakologiske behandling af kræft. Denne britiske undersøgelse viste, at de kvinder, som fik GLA sammen med Tamoxifen, hurtigere reagerede på behandlingen end de kvinder, som kun fik Tamoxifen. Offentliggjort i International Journal of Cancer, Marts 2000.

GLA som hjælp ved kræftformer, der ikke reagerer på medicinsk behandling: Ifølge en britisk undersøgelse tyder meget på, at gammalinolsyre (GLA) kan være en hjælp ved de kræftformer, som er resistente over for medicinsk behandling - f.eks. blære- og brystkræft. Cellekulturer viste, at GLA var med til at øge optagelsen af de kemoterapeutiske præparater. Dette er godt nyt for patienter, der lider af visse former for blære- og brystkræft. Offentliggjort i European Journal of Cancer, Oktober 1999.

GLA hjælper børn med ledegigt: En undersøgelse på Shriners Hospital for Children i Springfield, USA, har vist, at boragoolie (som indeholder GLA), er af stor værdi for børn, som lider af ledegigt. De første resultater blev præsenteret på årsmødet i American College of Rheumatology i Boston, November 1999.

  • "GLA found in Borage Oil may help rheumatoid arthritis patients move more freely" - Nutra News, september 2000
  • "Starflower shines in breast health" - Delicious Living, november 2000

Læs også:
Borago olie – usaglig mistænkeliggørelse
Borago olie kan hjælpe børn med ledegigt
Pyrrolizidin alkaloider i boragoolie ufarlige
Boragoolie – en superkilde til GLA
Borago olie og smerter
Borago olie helbreder børne-eksem
Borago olie - er der en risiko?
Borago, atopisk eksem og PMS
Borago olie hjælper alvorligt syge patienter
Borago olie hjælper i kampen mod cancer
Ny vigtig viden om mavesår
Psorasis/psoreasis/eksem - glemt helbredelse
Boragoolie og blodtryk

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012