Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Svampeinfektioner i tåneglene

Neglene, som primært består af et hårdt protein ved navn keratin, er andet end bare til pynt. De beskytter de følsomme tå- og fingerspidser, som indeholder en masse små nervetråde, mod slag og sår. Om sommernen er neglene specielt udsatte for svampeinfektioner. Svampe lever af proteiner og elsker varme, fugtige områder. Og dermed er huden under neglene den helt ideelle rugeplads for disse organismer. Svampeinfektionen Tinea unguium, også kaldet neglesvamp, giver fortykkede og misfarvede negle.

Det bedste naturmiddel mod svampeinfektioner i tåneglene er tetræsolie (Melaleuca altemifolia). Et dobbeltblind, placebo-kontrolleret forsøg med 50 patienter med negleinfektioner har vist, at 80% af patienterne var kureret efter 16 ugers brug af topisk tetræsolie - og ingen oplevede, at svampeinfektionen vendte tilbage.

"Svampeinfektioner er almindelige, og næsten alle vil få en sådan infektion på et eller andet tidspunkt i livet," siger Jeffrey Light, direktør for og grundlægger af Jason Natural Cosmetics. "I stedet for et kemisk, massefremstillet produkt er tetræsolie et sikkert og naturligt alternativ til behandling af neglesvamp," tilføjer han. "Olien har stærkt antiseptiske og svampedræbende egenskaber, og der er ikke tilsat kemiske giftstoffer." Tetræsolie er stærk og kan virke irriterende på huden, og den anvendes derfor bedst i en bæreolie, f.eks. olivenolie eller jojobaolie. "Ren tetræolie har ikke større virkning end fortyndet olie, og den rene olie kan desuden forårsage tørhed og irritation," siger Jeffrey Light, "og så har man egentlig fjernet ét problem og skabt et nyt".

Kilde: Natural Pharmacy, Oktober 2004.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012