Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Blomsterpollengranulat holder dig frisk i en høj alder

100% vegetabilsk!

Matrix-forskning vinder mere og mere indpas. Pollen indeholder talrige næringsstoffer med en positiv indflydelse på vores sundhed: Protein, mineraler, vitaminer, antibiotika og andre vigtige stoffer.

Matrix-forskningen er hidtil blevet behandlet som et stedbarn i Tyskland, hvorimod den i USA har hørt til dagens orden i de sidste otte år. Men nu er denne form for forskning også ved at vinde indpas i Tyskland.

Ved matrix forstår man et stof, som sørger for energiudvekslingen mellem kapillærerne (de små blodkar) og cellerne. Professor Heine fra det anatomiske institut ved universitetet i Witten Herdecke er af den opfattelse, at man tidligere har fokuseret for meget på cellerne og deres genetiske bestemmelse. Derved har man fastslået, at menneskeceller kan reaktiveres via denne energiudveksling. Vekselvirkningen mellem celler og grundsubstans (matrix) har afgørende indflydelse på vores velbefindende - og på evt. udvikling af sygdom.

Med en sund matrix kan en celle reagere, som den rent genetisk er programmeret til. En funktionsdygtig matrix holder mennesket ved godt helbred indtil langt op i alderen, så kroniske sygdomme kan lindres eller undgås.

Dybtgående forskning tyder på, at ligger nye opdagelser inden for kampen mod for tidlig aldring og tegn på nedslidning ligger lige om hjørnet. Grundsubstansen udgør nemlig den afgørende "si" mellem kapillærer og celler. I løbet af livet kan hullerne i denne si blive for store og lidt efter lidt gøre den ubrugelig.

Men ifølge professor Heine kan denne matrix reaktiveres med f.eks. blomsterpollen eller det legendariske gelée royale, så længe cellerne er levende. De bidronninger, som får dette stof, bliver trods alt fire gange så gamle som normale bier.

At blomsterpollen i granulat eller kapsler også virker harmoniserende på menneskekroppen, har man allerede vidst i mange år (Heilwerte aus dem Bienenvolk, Bastei Lübbe Verlag). Men nu er det muligt at lukke blomsterpollen-"frakken" så tæt, at de aktive stoffer ikke bliver angrebet. Det er også noget nyt, at mikroskopisk pollen kan spaltes, så det kan optages direkte i menneskets slimhinde og aktivere immunforsvarscellerne. Denne reaktion fortsætter gennem hele den menneskelige organisme, og dermed forbedres cellernes tilførsel af næringsstoffer og aflevering af affaldsstoffer, som bl.a. er grundlaget for et fuldstændigt intakt immunforsvar. Brede undersøgelser foretaget af professor Heine viser, at med indtagelse af blomsterpollenekstrakt (f.eks. Regazell Energen, som kan fås på apoteket) er det muligt at aktivere og dermed rense grundsubstansen. Ønsker man at være i god form op i en høj alder, anbefaler professor Heine en 4 ugers blomsterpollenkur en gang om året. En sådan kur kan stimulere immunforsvaret og reducere tilbøjeligheden til kroniske lidelser betydeligt. Desuden er bipollen med til at sikre et generelt velbefindende. Pollengranulat kan indgå i en sundhedsdrik, der bruges som en morgen-starter og giver et overraskende godt velbefindende.

Se: Sundhedsdrikken der overrasker

I denne bog beskriver forfatteren Edmund Herold udførligt dannelse, indhold, anvendelse og virkning ved honning og andre biavlerprodukter.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012