Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Stærk som et træ

Hvorfor topatleter sværger til Kanne Brottrunk
For ca. 14 år siden bad triatleten Dr. Hermann Aschwer Wilhelm Kanne om et godt råd til, hvordan han kunne forbedre sin præstation. På det tidspunkt var han nr. 500 på verdensranglisten. Ved Nizza-Triathlon lå han foran ca. 2.500 andre atleter. Han var altså på det tidspunkt en middelmådig triatlet.Wilhelm Kanne sagde for sjov: "Plads nr. 500 er der jo ikke noget ved - der er jo 499 foran. Og eftersom du har en Kanne-trøje på, så er du jo nødt til at være ikke så lidt bedre…" Han fik en blodprøve fra Dr. Aschwer og bad ham oplyse sit hæmoglobinindhold i blodet. "Det er mit problem - hæmoglobinindholdet ligger under 8. Alt, hvad jeg hidtil har taget, har ikke hjulpet."

Hermann Aschwer
- han blev rådgivet af Wilhelm Kanne,
og nu er han en succesfuld trialet

Kanne rådede ham til at spise meget flerkorns- og hvidt brød, op til 1 kg pr. dag, og starte morgenen med en stor tallerken havresuppe. Desuden skulle han spise masser af pasta, grønsager, æblemos, pærekompot osv. - og naturligvis Brottrunk og fermentkorn - samt frottere kroppen med Brottrunk.

Resultatet var, at Aschwer efter blot tre måneder kom ind ikke på 500. pladsen, men på 5. pladsen ved Nizza-Triathlon. Efter det blev han kendt i hele verden, og han har vundet adskillige verdensklasseløb, inkl. triatlon på Hawaii. Han ligger stort set altid blandt de fem første i sin aldersgruppe, og han er den eneste verdensklassetriatlet, som kan klare at gennemføre to løb pr. uge.

Han har beskrevet sine erfaringer i flere bøger om triatlon - og han er i førsteklasses form. Det skyldes den kost, som Wilhelm Kanne foreslog, samt Brottrunk, fermentkorn og Kanne Sportriegel.

Wilhelm Kanne rådgav også det tyske landshold i vægtløftning, bl.a. Martin Zawieja og Manfred Nerlinger. Og de vinder olympiske medaljer på naturlig vis og uden doping.

Også landsholdet i cykling fik via sportslægen R. Stockhausen og landstræner Klaus Jördens tips fra Brottrunk-eksperterne. Og med stort afkast i form af medaljer.

Så tendensen er den samme: Præstationer i verdensklasse med naturlig kost og uden dopingmidler. Det er medicinsk påvist, at fordøjelsen arbejder mere effektivt med Brottrunk, fordi der sker en udligning af mineralerne i blodet, og iltpartialtrykket stiger betydeligt. Sygdomme, som kan medvirke til at nedsætte præstationsevnen, f.eks. influenza, bliver væsentlig reduceret, og det samme gælder skader, fordi kroppen er i en generelt god sundhedstilstand.

Dr. Aschwers hæmoglobinindhold har fundet et nyt leje ved 12 - en stigning på over 40%, og hans iltoptagelse blev også tydeligt forbedret. Vægtløfterne og cykelrytterne kunne meget tydeligt mærke, at de kunne klare flere træningspas uden at vise tegn på træthed. Krampe efter hård træning og alvorlige krampeanfald forsvandt også. Muskelkramper er et tegn på iltmangel i kroppen. De optræder derfor altid, når man er fuldstændigt udtømt. Og netop i dét øjeblik er risikoen for skader størst. Bare det at snuble kan føre til, at musklen rives over.

Alt dette hænger sammen med sunde tarmbakterier, som henter næringsstoffer fra kosten og videregiver dem til kroppen.

Ved forsøg med cykelryttere, som kørte over 200 km med høj gennemsnitsfart, sås det tydeligt, at de atleter, der havde fået Brottrunk og fermentkorn sammen med den anviste kost, næste dag følte sig langt mere friske. Det kan naturligvis overføres til alle sportsgrene. Også kendte fodboldspillere har fået gode råd af Wilhelm Kanne.

Ligeledes kan man overføre disse erfaringer til meget syge mennesker. Blodet fra en topatlet, der er fuldstændigt udmattet, kan sammenlignes med blodet fra et alvorligt sygt menneske. Iltforøgelsen og udligningen af mineralstoffer i blodet er forudsætningen for, at såvel syge mennesker som topatleter kan komme til hægterne.

Broder træ
Man skulle ikke tro det, men hos træer kan man iagttage det samme fænomen. I områder, hvor der falder meget sur regn, har man fundet ud af, at specielt grantræer vokser dårligt i spidserne. Disse grantræer har kun meget få nåle i toppen. Årsagen er, at de rigtige bakterier ikke er til stede i jorden, og at mineralerne derfor kun i begrænset omfang når frem til træet.

Man oversprøjtede derfor forsøgsvis en nåleskov med et Brottrunk-produkt i to på hinanden følgende efterår. Efter de to år kunne man se en tydelig forbedring i nåletætheden i træspidserne.

Tilsættes mælkesyre til jorden, sker der en væsentlig nedbrydning af skadelige stoffer og en tilvækst af meget vigtige jordbakterier - de samme bakterier, som findes i en sund menneskekrops tyktarm. Når mennesket eller jorden bliver syg, bliver der færre af bakterierne - eller de forsvinder helt.

En sund jord med de rigtige levende væsner garanterer sunde planter, træer og buske. Det har man i løbet af de sidste 10 år igen og igen undersøgt og fastslået på firmaet Kannes forsøgsgartneri. Mælkesyrebakterierne sørger for en regeneration på alle områder gennem tilsætning og pleje af bakterier og dermed også nedbrydning af skadelige stoffer i vandet, i jorden og i menneskekroppen. Det kan også give en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at forbedre den generelle sundhedstilstand ved alvorlige sygdomme som neurodermitis, psoriasis, kræft eller ledegigt.

Kanne Brottrunk® - miljøforskning for menneske og natur: forsøgsgartneri med vinraker og vindmølle
Stofskiftet er grundbetingelsen for alt liv her på jorden og foregår på samme måde i jorden, i vandet og i dyrs og menneskers fordøjelsessystem. Hippokrates’ ord "Lad maden være din medicin og medicinen være din mad" er mere end nogensinde sandt.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012