Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

85 procent af allergikerne kan blive symptomfrie

Over 20 % af den danske befolkning er generet af forskellige former for allergi. Forår og sommer er sæson for pollenallergi, men hele året rundt rammes mange mennesker af astma, eksem, kløe, nældefeber, hjertebanken, fordøjelsesbesvær, psykiske problemer, træthed mv. - alt sammen lidelser, der i virkeligheden ofte er overfølsomhedsreaktioner fremkaldt af forskellige stoffer i vores omgivelser. Allergiplagede kan nu få hjælp af Amizan, et middel der er blevet udviklet af franske allergieksperter, men det har faktisk varet kendt i århundreder i den traditionelle kinesiske medicin. Præparatet er fremstillet af æggene fra en særlig vagtelrace og er kendt under navnet B. Mina-vagtelæg. Disse æg indeholder ca. 30 % flere næringsstoffer end almindelige vagtelæg.

Den videnskabelige dokumentation
Vagtelæg - der anvendes såvel skal som indhold - består af mange forskellige substanser, der er livsvigtige for mennesket, bl.a. aminosyrer og mineraler. I B. Mina-vagtelæg er der desuden et specifikt glykoprotein, der ikke forekommer i andre hønsefugles æg. Allergikere og astmatikere har en markant forhøjet produktion af et særligt stof, kaldet immunoglobin IgE.
Den internationalt kendte forsker dr. Benveniste konkluderer sine undersøgelser således: B. Mina-vagtelæg forhindrer produktionen af for meget immunoglobin IgE og dermed frigivelse af histamin (det allergiudløsende hormon). Patienter behandlet med disse æg viste efter 2-4 måneders behandling en normalisering af tilstanden. Hos 29 af 30 patienter med forskellige allergiformer kunne de løsne fast slim.

Til venstre: Birkepollen kan især i maj gøre livet besværligt for allergikere. Mange får en sesibilisering.
I midten: Græspollen truer især fra marts til juli. Blot 20 pollen pr. m3  kan gøre livet beværligt for en allegiker.

Til højre: Elektromikroskopisk forstørrede bynkepollen.
Fra juni til begyndelsen af oktober er det mest
bynkepollen, der truer allergikerne.

Amizan - naturpræparatet i kapsler og pulver
Ved den helt nye frysetørringsmetode (lyophilisering) kan naturproduktet fås i form af kapsler og pulver, og som sådan forhandles det nu i Danmark af Natur-Drogeriet A/S under navnet Amizan. Det danske firma anbefaler, at man tager 4 kapsler eller en halv kaffeskefuld morgen og middag før måltidet. 1 tilfælde af sæsonbestemt pollenallergi bør kuren påbegyndes mindst 2 uger, før sæsonen forventes at sætte ind. Der er ikke konstateret uønskede bivirkninger af midlet. En stor udenlandsk undersøgelse af 10.000 mennesker i perioden 1984-89 viste, at helt op til 85 % blev symptomfrie (dr. A. Fasoli og dr. M. Grandi).

Læs også:
Amizan mod allergi
Høfeber er blevet en folkesygdom
Allergi - ny hjælp til allergikerne
Farvestoffer giver høfeber og nældefeber
Bipollen gav mig nyt liv!
Konserveringsmiddel og tilsætningsstoffer gav raske høfeber

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012