Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ActiVin® - der er krig i din krop - er du parat til at kæmpe?

Af Dirk Benedict (film- og tv-stjerne)

Jeg var 30 år gammel, og der var lige kommet rigtig gang i min skuespillerkarriere, da lægerne fortalte mig, at jeg havde kræft. Men ved at ændre min kost og livsstil overlevede jeg.

Forskerne ved nu, at vores krop er under konstant angreb fra meget reaktive molekyler ved navn frie radikaler, som kan ødelægge cellemembraner og beskadige vores DNA. Faktisk mener forskerne nu, at de frie radikaler er den grundlæggende årsag til mange kroniske og degenerative sygdomme, herunder kræft, slagtilfælde og hjertesygdom, samt til for tidlig aldring.

Heldigvis har vi i kroppen nogle stoffer, som kan bekæmpe de frie radikaler - antioxidanter. Nogle af de stærkeste antioxidanter, man indtil nu har fundet frem til, er de biologisk aktive flavonoider, som findes i vindruekerneekstrakt (fra mørke druer). Faktisk mener nogle eksperter, at det er disse stoffer, der giver rødvinen de helsebringende egenskaber, mange tilskriver den. Men nu findes vindruekerneflavonoiderne også i form af et alkoholfrit kosttilskud kaldet ActiVin®.

Uafhængige undersøgelser viser, at ActiVin® er en ny, stærk antioxidant med større styrke end C- eller E-vitamin. Desuden fremstilles ActiVin® ved hjælp af en proces kaldet Acti-Pure®, som sikrer, at der ikke er behov for de giftige kemikalier, som normalt anvendes til at lave udtræk af biologisk aktive flavonoider. Resultatet er en fremstillingsmetode, som er miljøvenlig, og et produkt, som er helt sikkert at indtage.

Mine erfaringer har lært mig, at der er en livsvigtig forbindelse mellem helbredet og den mad, man spiser. Derfor tager jeg nu et dagligt tilskud af ActiVin®.

100% naturlig ActiVin® kan fås i helsekostforretninger.

ActiVin® - for dit helbreds skyld
ActiVin® er markedets eneste flavonoid/OPC-ingrediens, der produceres efter den miljøvenlige Acti-Pure®-proces. InterHealth producerer kun førsteklasses indholdsstoffer, og vi har altid været meget omhyggelige med de produkter, vi sender på markedet.

Du inviteres hermed til introduktionen af ActiVin® på Expo East. Find ud af, hvorfor ActiVin® er den bedste flavonoid/OPC-indholdsstof på markedet netop nu. Et ekspertpanel præsenterer de sidste nye forskningsresultater inden for aldring, antioxidanter og flavonoider. Desuden vil skuespilleren Dirk Benedict fortælle, hvordan han bekæmpede en kræftsygdom ved at ændre kostvaner og livsstil.

Paneldeltagerne er:
Skuespiller Dirk Benedict, som er aktuel i filmen Alaska, hvor han spiller sammen med Charlton Heston. Desuden har han spillet "Starbuck" i Battlestar Galactica og Templeton Peck i A-Team.

Carmia Borek, Ph.D., professor i fysiologi og ekspert i aldring ved Tufts University i Boston.

Robert Hackman, Ph.D., administrerende direktør for Department for Alternative and Complementary Medicine ved University of California i Davis.

Debasis Bagchi, Ph.D., forskningsekspert i frie radikaler og antioxidanter ved Creighton University i Omaha, Nebraska.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012