Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Zink kan få bugt med forkølelsesvirus

Den gode nyhed kommer lige i tide til forkølelsessæsonen: Tager man 25 mg zink hver anden time, når man mærker de første tegn på forkølelse, slipper man af med infektionen i løbet af få dage.

Det viser et forsøg foretaget af den amerikanske læge dr. Sabrina Novick fra Hofstra-universitetet uden for New York. "Zink forhindrer, at forkølelsesvira kan formere sig i næseslimhinden. Og det er deres dødsdom," siger dr. Novick. Når man bliver forkølet, sætter de sygdomsfremkaldende mikroorganismer sig på bestemte værtsceller i slimhinden i svælget og næsen. Det ødelægger cellerne og frigør hundredevis af nye vira, som derefter "overfalder" andre celler.

Natur-Drogeriets Zink tabletter, hvis kosten ikke er dækkende – ikke tilsat farve-, aroma- eller konserveringsstoffer - når zink skal være praktisk, prisgunstig og synkevenlig!

"Zink kan stoppe denne proces. Sporstoffet sætter sig på den specifikke receptor på værtscellen, som forkølelsesvirusset ankrer op ved. Men når den er optaget, kan virus ikke længere komme til at trænge ind i cellen og formere sig", forklarer dr. Novick.

Zink (som kan fås i Matas, helsekostforretninger og på apoteket) er den hidtil eneste effektive behandling af forkølelses- og influenzasmitte.

Dr. Novick siger: "Alle andre medikamenter går kun ind på symptomerne på en forkølelse, men gør ikke noget ved den egentlige årsag. Med zinkbehandling er forkølelsen ikke blot hurtigt overstået, men den forløber også noget lettere. Med zink kan man mildne symptomerne (halssmerter, ledsmerter, snue og hoste) med op til 50%. Og ingen af mine patienter havde feber i forbindelse med forkølelsen."

Dr. Sabrina G. Novick, Department of Chemistry, New York

Læs også:
Bekæmp infektioner med zink!
Zink er vigtigt for din krop
Zink - det bør du vide
Vitaminer og mineraler: mød kroppens "ernæringsmagneter"
Zinktilskud kan forebygge diarré og lungebetændelse

 

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012