Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Crystal Deodorant

Forbrugerberetning fra Mrs. J. L. Salmon i London
"Jeg har nu brugt "Crystal Fresh Deodorant" i tre uger, og jeg vil gerne fortælle andre, at når jeg bruger min deodorant, som der står, jeg skal bruge den, kan den neutralisere enhver lugt af armsved i 24 timer ad gangen - selv når jeg sveder meget. Jeg er specielt glad for, at min porer i armhulerne ikke bliver lukket til, når jeg bruger deodoranten (det er nemlig ofte et problem med de deodoranter, man kan købe i supermarkederne og alle andre steder). Det er også rigtigt godt for alle dem, der har svært ved at vælge den duft, der passer bedst til lugten fra deres armhuler, for når de bruger Crystal Fresh Deodorant, behøver de slet ikke vælge - den er jo parfumefri! Det er virkeligt et godt produkt - ligesom alle de andre produkter, De sælger.

16. marts 2005

Crystal Fresh™ - naturlig deodorant til din krop

  • 100% effektiv - hele dagen lang!
  • Indeholder ikke parfume
  • Indeholder ikke olie eller gel, der kan få huden til at føles fedtet
  • Drøj i brug
  • Ideel til sart hud

En revolutionerende nyhed inden for personlig hygiejne
Crystal Fresh™ deodorant er en revolutionerende nyhed inden for den personlige kropshygiejne. Den er lavet af ægte krystaller fra mineralsalte - og er således hverken flydende eller geléagtig, og det er ikke nødvendigt med spray for at påføre den huden. Crystal Fresh™ holder ubehagelige kropslugte fuldstændigt væk - på en enkel og naturlig måde.

Let at anvende
Når du har taget bad, og din hud stadig er fugtig, anvender du Crystal Fresh™ under armene eller andre steder på kroppen, hvor du sveder, og derefter tørrer du dig med et håndklæde. Anvender du Crystal Fresh™ på andre tidspunkter end i forbindelse med et bad, kan du fugte krystallen inden anvendelsen.

Den bedste kropsdedorant på markedet
Crystal Fresh™ er 100% effektiv til at fjerne kropslugt hele dagen, når du anvender den efter et bad. Den passer til alle hudtyper - også den meget sarte hud. Og i modsætning til de gængse, parfumerede deodoranter er formålet med Crystal Fresh™ ikke at dække over kropslugt ved hjælp af duft. Den er uparfumeret, og du kan derfor bruge din yndlingsparfume, som du har lyst til, uden at blande dufte.

Crystal Fresh™ indeholder ikke den fedtede olie eller gel, som findes i mange andre deodoranter, og som tilstopper dine porer. Den holder din krop lugtfri, og samtidig kan dine porer ånde på en naturlig måde. Crystal Fresh™ er desuden farveløs, så du risikerer ikke pletter på tøjet. Den indeholder ikke drivgasser, som kan skade ozonlaget.

Billig i brug
Du finder ikke en kropsdeodorant på markedet i dag, som er mere drøj i brug end Crystal Fresh™. Anvender du den dagligt, kan hver stor krystal holde 4-5 gange så længe som roll-on deodoranter af samme størrelse.

Crystal Fresh™ - du føler dig frisk og ren hele dagen lang!

Forhandles af velassorterede helsekost- og matasforretninger, samt apoteker.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012