Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Grøn Intensity-pulver - enestående til en sund kost

Indtil fornylig har vi kun kendt til byg som en kornsort, men i de spæde, grønne blade på bygplanten findes en hel masse mere, end man lige umiddelbart skulle tro. Som ekstrakt kan det forsyne os med nærings- og virkestoffer, som ikke findes i tilstrækkelig grad i den moderne kost.

Udvinding
Når næringsindholdet i byggræsset er på sit højeste, bliver det høstet, transporteret væk og presset, og cellulosefibrene skilles fra. Den saft, der udvindes på denne måde, tørres i løbet af 3 sekunder ved en konstant temperatur på under 40oC. Derved fås et ekstrakt, som indeholder et maksimum af næringsstoffer og som let kan optages af menneskekroppen. Det indeholder vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer, klorofyl og antioxidanter i et afbalanceret forhold.

Virkeområder:

Hjertesygdomme
Ekstraktet stimulerer kroppen i positiv retning, fordi Grøn Intensity-pulver indeholder stoffer, som kan sænke kolesterolspejlet og rense slagger ud af kroppen. Dermed er det med til at forebygge hjertesygdomme.

Diabetes
Diabetikere risikerer at udvikle en lang række sygdomme - ikke kun forhøjet blodsukkerniveau. Man bør ikke undervurdere nedbrydningen af blodkarrene. Grøn Intensity-pulver virker blodsukkersænkende og har en gunstig indvirkning på blodcirkulationen.

Bugspytkirtelbetændelse
Grøn Intensity-pulvers virkning på patienter med bugspytkirtelbetændelse er blevet testet i Japan. Tager man bygekstrakt sammen med andre medikamenter, forsvinder eller formindskes smerterne hos 75% af patienterne.

Leversygdomme
Regelmæssig indtagelse af Grøn Intensity-pulver kan forbedre leverfunktionen, fordi pulveret indeholder en stor del cholin (som virker fedtforbrændende i leveren) og kalium.

Stimulering af udskillelsen af mavesaft
De enzymer, som findes i Grøn Intensity-pulver, fremmer fordøjelsen, og klorofylet stimulerer mavens slimhinde til at producere nyt væv.

Forsuring af organismen
Specielt allergikere risikerer, at kroppens pH-værdi bliver for sur, fordi syreindholdet øges ved indtagelse af allergimedicin. Grøn Intensity-pulver er med til at reducere denne forsuringstilstand og kan lindre allergisymptomerne.

Mund- og kropslugt
Klorofyl har en desodoriserende virkning og er dermed med til at bekæmpe ubehagelig kropslugt.

Forbedring af huden
Fungerer de indre organer ikke, mister huden sin glans. Grøn Intensity-pulver fremmer kropsfunktionerne og modvirker forsuring - og bidrager dermed til, at huden igen kommer til at se strålende sund ud.

Grøn Information 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012