Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ActiVin® kan dræbe kræftceller

Ny undersøgelse viser, at ActiVin® kan bremse væksten i dyrkede kræftceller med næsten 50%.

ActiVin®, den nye IH636-vindruekerneekstrakt fra InterHealth, har vist sig i statistisk signifikant grad at kunne hæmme og endog dræbe menneskelige kræftceller og samtidig øge væksten og levedygtigheden i normale, raske celler. Det viser undersøgelsesresultater, som blev offentliggjort 30. marts på American Association of Cancer Research’s konference i New Orleans.

ActiVin®, som er en meget kraftig antioxidant, der udvindes af kernerne af blå druer, viste sine ødelæggende egenskaber mod en række forskellige typer af menneskelige kræftceller.

Forskergruppen tæller medlemmer fra forskellige af de mest anerkendte forskningsuniversiteter, bl.a. Creighton University, University of Nebraska Medical Center i Omaha og Georgetown University Medical Center. De anvendte dyrkede, menneskelige celler fra brystkræft, lungekræft og mavekræft, hvortil de tilsatte ActiVin®-koncentrationer på hhv. 25 mg/l og 50 mg/l og målte virkningen over en periode på 72 timer.

Resultaterne var dosisafhængige og viste ActiVin®s evner til at ødelægge cellerne og deres funktion som vist i skemaet herunder:

Celletype

Ændring i væksthastighed
25 mg Activin®/l

Ændring i væksthastighed
50 mg Activin®/l

Brystkræftceller

-43%

-47%

Lungekræftceller

-37%

-48%

Mavekræftceller

-34%

-41%

Normale maveceller

+9%

+18%

Desuden kan man se, at ActiVin øgede væksthastigheden og levedygtigheden i normale maveceller i løbet af samme periode og i samme koncentration med hhv. 9 og 18%.

ActiVin® blev desuden testet i dyrkede, menneskelige myelogen leukæmi-celler, men her fandt man kun en ubetydelig ændring i væksthastigheden.

"Sidste år var der alene i USA 1,3 mio. nye kræfttilfælde," siger Dr. Debasis Bagchi fra Creighton, som er leder af forskergruppen. "Med dette tankevækkende faktum i baghovedet satte vi os for at undersøge, om ActiVin® kan anvendes som kræftbekæmpende middel. Vore resultater tyder på, at næringsstoffer muligvis spiller en vigtig rolle - både i kræftbehandlingen og i forebyggelsen af kræftsygdomme."

S.S. Joshi, Ph.D. fra University of Nebraska, cellebiolog og kræftforskningsspecialist, præsenterede undersøgelsesresultaterne på kræftkonference.

Kræftundersøgelse med ActiVin® offentliggjort i tv
Undersøgelsesresultater omtalt på ABC, CBS, NBC og FOX

ActiVin®, det stærke vindruekerneekstrakt fra InterHealth, blev omtalt på tv, efter at rapporter om dets evne til at hæmme og endog dræbe menneskelige kræftceller, mens det samtidig er i stand til at øge normale cellers vækst og levedygtighed, blev offentliggjort 30. marts på det 89. årsmøde i American Association of Cancer Research i New Orleans.

"Det siger sig selv, at vi er meget begejstrede over disse nye opdagelser," sagde William Seroy, direktør for InterHealth Nutraceuticals, som fremstiller vindruekerneekstraktet. "ActiVin® er en fremtrædende, ny antioxidant, som både medierne og forbrugerne synes at være meget interesserede i."

Ifølge de første rapporter har millioner af seere set indslaget på en af mere end 12 større tv-stationer, bl.a. KNBC og KCBS i Los Angeles, WLS (ABC) i Chicago, WHDH (NBC) i Boston, WUSA (CBS) i Washington D.C., WDIV (NBC), WXYZ (ABC) og WJBK (Fox i Detroit, WXIA (NBC) i Atlanta, WJW (Fox) og WOIO (CBS) i Cleveland, WPLG (ABC) i Miami, WPBF (ABC) i West Palm Beach, WKMG (CBS) i Orlando, WPXI (NBC) i Pittsburgh, KNXV (ABC) i Phoenix og WPMT (Fox) i Harrisburg/York. Undersøgelsesresultaterne blev desuden offentliggjort i radioen og de trykte medier landet over.

For flere oplysninger om ActiVin®, klik ind på www.activin.com.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012