Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Koralmineraler - hvad er det?

Små havdyr indtager og udskiller ioniske havmineraler og danner derved koraller.

Den naturlige balance mellem 74 mineraler er vigtig, fordi de har brug for hinanden for at kunne udføre hver sin funktion, og disse 74 mineraler kræver igen andre "støtte"-mineraler. Alle mineraler skal være tilstede, for at et hvilketsomhelst mineral kan fungere korrekt.

Koralmineralernes organiske beskaffenhed er også vigtig. Det er meget svært at fordøje mineraler, specielt de uorganiske. Organiske koralmineraler er lette at fordøje.

Det, der gør koralmineralerne så lette at optage i kroppen, er deres tilbøjelighed til at blive ioniske, når de kommer i kontakt med fugt. Denne naturlige evne til ionisering, kombineret med det fulde spektrum af organisk dannelse, gør koral til en af de mest gavnlige former for mineral.

Hvordan virker koralmineraler?
Mineraler er basale for vores sundhed. Såvel vores knogler som den myriade af enzymatiske processer, som sker i og uden for vores celler, er styret af mineraler, som er de nøgler, der åbner døren til et optimalt helbred. Det opnår man ved at tilføre kroppen de manglende mineraler, som spiller en afgørende rolle, og ved at hæve kroppens generelle mineralniveau, hvorved kropsvæskernes og vævets pH-værdi bringes tilbage til et naturligt niveau. En høj pH-værdi (basisk) er vigtig, fordi de fleste sygdomme trives bedst i et miljø med lav pH-værdi (sur).

Nutildags mangler de fleste mennesker mineraler, fordi jorden er blevet udpint på grund af uholdbare dyrkningsmetoder. Når mineraler tilføres i en organisk optagelig form, forbedres vores helbred. Koraller indeholder alle de mineraler, kroppen har brug for, og er kendt for sit synergistiske forhold til kroppen. Vidste du f.eks., at ortopædkirurger bruger små stykker koral til knogletransplantationer, fordi knogler og sener er meget hurtige til at acceptere korallerne?

Hvorfor har du brug for koralmineraler?
Nogle læger hævder, at 157 kendte sygdomme skyldes mineralmangel. Mineraler er grundlaget for et godt helbred. De fleste mineraler er forsvundet fra den jord, vi dyrker afgrøder i, og derfor kommer vores fødevarer og dermed vores kroppe til at mangle mineralerne. Koral indeholder naturligt alle kroppens mineraler - og i modsætning til de fleste mineraltilskud kan koralmineraler meget let optages i kroppen og gøre en reel forskel.

Okinawa Koralkalk 90 kapsler/150 g pulver

Læs også:
Okinawa Koralkalk
Okinawa Kalk – mere info
Okinawa Kalk
Okinawa kalk – koralcalcium
Okinawa koralkalk


Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012