Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Curcuma kapsler: Tab dig til ferien!

Det ville da ikke være så dårligt at tabe et par kilo inden ferien, tænker mange. Men der er ligeså mange slanketips og kure, som der er sand ved stranden: Ananaskur, kartoffelkur osv.osv. Ofte rasler kiloene godt nok af, når man prøver disse kure - men ofte på bekostning af helbredet.

Specielt fedtdepoterne på maven og hofterne er farlige. Kroppen er oversvømmet af fedtopløselige giftstoffer, som har sat sig fast i fedtdepoterne. Det er ikke kun fedtopløselige vitaminer - som f.eks. E-vitamin - der bliver oplagret og koncentreret i fedtvævet. Det gælder også skadelige stoffer, der stammer fra det omgivende miljø, eller som vi optager via kosten.

Når kiloene rasler af, kan giftstofferne blive farlige
Når kroppen ikke kan fordøje eller udskille disse stoffer, bliver de pakket godt væk og lagret i fedtdepoterne. Her er de inaktive og er ikke til skade for kroppen. Planter har det væsentligt lettere: Giftige stofskifteprodukter transporteres til bladene og lagres i vakuoler. Om efteråret falder bladene af og med dem de skadelige stoffer.

Men hos mennesker kan giftstofferne igen blive skadelige, når man taber sig. Ved nedbrydning af fedtdepoter dannes der atter farlige fedtradikaler, som beskadiger blodkarrene. Det kan føre til iltning og aflejring af den LDL-kolesterol, som der findes mest af i blodkarrene.

Dertil kommer, at man ofte får ubehagelige tarmproblemer, når man lægger sin kost om, fordi kroppen har det svært med den ændrede situation. Hvis man prøvet at være på slankekur, ved man, at det ofte fører til oppustethed og forstyrrelser i fedtfordøjelsen. Oftest er der tale om mangel på galdesyrer. Dårligt fordøjet føde bringer tarmen ud af balance. Hvis man øger produktionen af galde, forsvinder tarmproblemerne i løbet af ingen tid.

Curcuma longa - fordøjelsesspecialisten fra Indien
Der er hjælp at hente i lægeplanten curcuma longa, fordøjelsesspecialisten fra Indien. Via en enestående kombination af ekstremt stærke antioxidante curcuminer og æteriske olier fremmer den fedtforbrændingen. Og samtidig kan curcumin bremse de farlige radikaler, som findes i enhver form for kost. De sarte blodkar bliver beskyttet - og åreforkalkningen får ikke en chance. Og sidst, men absolut ikke mindst regulerer den gule, indiske krydderurt også ofte et forhøjet kolesterolspejl.

Fordøjelsesproblemer, giftstoffer fra stofskiftet og kolesterol - ét middel, tredobbelt virkning. Og virkningen er synlig - og så kan DU gå sommeren i møde uden at få det dårligt, når du tænker på bikinien og badedragten.

Curcuma longa - en undervurderet lægeplante
Professor dr. med Volker Fintelmann beskriver her en nyligt afsluttet forsøg med et tilladt curcuma-longa-produkt: "Specielt ved forstyrrelser i fedtforbrændingen er behandling af dyspeptisk fordøjelsesbesvær med curcuma longa uden bivirkninger og meget let at tolerere for de fleste patienter, som desuden nyder godt af de positive sidegevinster: Nedbrydning af frie radikaler og toksiner og forebyggelse af kræftsygdomme."

Curcuma-rod er den vigtige ingrediens i Curcuma kapsler 
- det asiatiske krydderi, som gør karry aromatisk og gult uden at gøre det stærkt, kan også anvendes
inden formedicinens verden.

 

 

 

 

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012