Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vitamin E helbreder et alvorligt tilfælde af dermatitis

Læger ved Naval Medical Center i San Diego beretter om et tilfælde af alvorlig dermatitis, der blev fuldstændig kureret ved at give tilskud af E vitamin. Deres patient var en 38-årig læge, der havde lidt af alvorlig dermatitis i begge håndflader i fire år. De kunne ikke finde nogen medicinske grunde for tilstanden, og behandling med steroidsalver, fugtighedscremer, antisvampemidler, aloe og prednison gav intet resultat. Ændring i kosten og udskiftning af sæbe, mappe, urrem osv. virkede heller ikke.

I midten af 1993 begyndte patienten at tage 400 mg E vitamin om dagen for at forebygge hjertesygdom. Ni dage senere begyndte revnerne i hans håndflader at læges, og en kort tid senere forsvandt hudbetændelsen fuldstændigt. Patienten havde ingen problemer med dermatitis i de næste fire måneder, men holdt så, med fuldt overlæg op med at tage E vitamin. I løbet af to uger fik han dermatitis igen. Han begyndte så igen at tage 400 mg vitamin E om dagen; i løbet af en uge forsvandt hudbetændelsen igen, og den har ikke vist sig siden.

Lægerne ved Naval Medical Center er overbeviste om, at E vitamin helbredte hudbetændelsen og mener, at det er vitaminets andoxydantvirkning, der er ansvarlig for helbredelsen.

Læs også:
E-vitamin kan nedsætte risikoen for hjerteanfald med 75%!
E-vitamin - et af de mest interessante vitaminer
Vitamin E og grå stær
E-vitamin nedsætter risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde
E-vitamin salve til liggesår
E-vitamin: fantastiske resultater
C- og E-vitaminer reducerer risikoen for udvikling af Alzheimer
Vitaminerne holder årerne åbne
E-vitamin - min personlige erfaring

Kilde: The Lancet, Vol. 343, March 12, 1994, pp. 672-3.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012