Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vitaminer mod hjerteflimmer og schizofreni

Dr. Abram Hoffer, verdenskendt psykiater fra Victoria i Canada, har med stor succes behandlet seks patienter med hjerteflimmer. En 76-årig læge, der led af atrium-fibrillation, blev fuldstændigt helbredt efter at have påbegyndt en vitamintilskudskur med megadoser af niacin og folsyre. Andre patienter kunne melde om, at deres uregelmæssige hjertebanken forsvandt helt med høje doser niacin, folsyre og B12-vitamin.

Dr. Hoffer mener, at en af hovedårsagerne til hjerteflimmer er for meget stress. Et højt stressniveau udløser store mængder adrenalin, som derefter iltes til adrenokrom. Adrenokrom er kendt for at kunne forårsage fibrillation og andre hjerteuregelmæssigheder. Adrenokrom er en naturlig fri radikal, som primært produceres i hjertevævet, men som cirkulerer rundt i hele kroppen via blodbanen. Det kan gå gennem blod-/hjernebarrieren, og store mængder af stoffet menes at være en af hovedårsagerne til schizofreni.

Når kuren skal være prisgunstig – Natur-Drogeriets vitaminpræparater er uden sukker, farve-, aroma- og konserveringsstoffer- spørg efter brochuren "Viden om vitaminer & mineraler" hos din forhandler.

Antioxidanter beskytter mod dannelsen af store mængder adrenokrom, og schizofrene er da også med held blevet behandlet med store mængder niacin og ascorbinsyre. Man har også haft stor succes med at anvende penicillamin til behandling af schizofreni.

Ifølge Dr. Hoffer er adrenokrom ikke kun en "skurk". Leukocytter bruger adrenokrom til at ødelægge unormale celler, f.eks. kræftceller, og vi har derfor brug for en vis mængde adrenokrom for at undgå kræftsygdomme. Det faktum, at schizofrene sjældent får kræftsygdomme understøtter denne hypotese. Dr. Hoffer konkluderer, at vi har brug for en vis mængde stress for at producere nok adrenokrom til at sætte leukocytterne i stand til at at dræbe bakterier og kræftceller. Men vi har også brug for en tilstrækkeligt tilførsel af naturlige antioxidanter som f.eks. C- og E-vitamin og betacaroten for at neutralisere den overskydende adrenokrom, når stoffet har udført sin opgave.

Referencer:
Hoffer A.: Schizophrenia: an evolutionary defence against severe stress.
Journal of Orthomolecular Medicine. Bind 9, nr. 4, 4. kvartal 1994, s. 205-21.

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012