Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kemisk ingeniør: Læger slår folk ihjel med kemo

Kemoterapi og strålebehandling er hovedårsagen til, at i tusindevis af kræftpatienter dør hvert år.

Det mener kemisk ingeniør Gunnar Sundien, Landsforeningen til Naturhelbredelses Fremme. Han sidder i Sundhedsstyrelsens udvalg, som i øjeblikket vurderer en række kræftpatienter, der mener at være helbredt af Julia Vøldans råkostkure.

»Lægerne slår folk ihjel med strålebehandling og kemoterapi. At så mange kræftpatienter dør, skyldes udelukkende den lægelige behandling. Tusinder kunne helbredes, hvis de ikke kom i kemoterapi og strålebehandling.

Det er efter min mening fejlbehandling af kræftpatienter. Fordi selve behandlingen fremkalder og spreder kræft og dermed skader mere, end den gavner.

Behandlingen fjerner på kort sigt de syge celler, men på længere sigt er den skyld i, at kræftcellerne breder sig over et større område. En kræftsvulst i sig selv er et sygdomssymptom og ikke den egentlige sygdom, siger Gunnar Sundien.

»I stedet burde man styrke kroppens selvhelbredende kræfter ved at give næringsstoffer, der opbygger et sundt immunforsvar. Det er mere effektivt i det lange løb at føre en afslappet levevis med sund kost, en god søvnbalance og positiv tankegang.»

Omvendt kan det slå en mand ihjel at sige til ham: »Du er syg og skal dø«. I virkeligheden er det hjælp til selvmord.

Det har også vist sig, at personer, som har frustrationer og problemer, de ikke kan løse, har større risiko for at få kræft.

Hvorfor dropper lægerne så ikke behandlingen med kemoterapi og stråler?

»De er i klemme. De har igennem en lang uddannelse lært en metode, som har været benyttet i mere end en generation. Det er svært at ændre. Lægerne har vedtaget, at det er behandlingen. Kemo og stråler er blevet en tradition. Derfor må nytænkningen nødvendigvis komme udefra,» siger Gunnar Sundien.

Kilde: BT 11. januar 1988

Health News 2005

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012