Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Jeg blev fri for smerter

I 1972 fik jeg at vide, at jeg havde slidgigt i venstre hofte. Det skete efter flere besøg hos min egen læge og røntgenfotografering. Som behandling fik jeg ordineret gigtmedicin. Årene gik, og jeg forsatte med at gå til kontrol til lægen. Jeg syntes ikke, medicinen hjalp ret meget. I 1982 blev det sådan, at jeg ikke kunne holde smerterne ud mere. Læge, overlæge og røntgenfotografering igen, og tænk, så viste det sig, at jeg alligevel ikke havde slidgigt! Og jeg som troede, at jeg var tæt på en stor operation! Det, som man i første omgang havde vurderet som slidgigt, måtte have været en skygge eller et dårligt taget billede, sagde lægerne. Men sikre var de ikke, for det første billede var i mellemtiden blevet smidt væk, så man havde ikke noget at sammenligne med.

Hvad fejlede jeg så? Måske efter udelukkelsesmetoden fandt man frem til, at jeg nok led af "rastløse ben", noget som især rammer kvinder i 40 års alderen. I 1972 var jeg 36 år. Man vidste ikke, hvad sygdommen kom af, og der var ingen behandling. Så jeg fik smertestillende piller (Panodil), kinin og muskelafslappende tabletter (Klorzoxazon). Samtidig gik jeg til behandling hos fysioterapeut og holdt op med at spille golf.

Nu kommer så solstrålehistorien:

Jeg skulle 16 dage til Thailand i oktober i år, og for at være på dupperne købte jeg Guarana, som jeg havde læst er både opkvikkende og styrkende. Jeg begyndte at tage præparatet 10 dage før turen. Afrejsedagen kom, og jeg fyldte al min medicin i bagagen:

Panodil (nu Pinex) ca. 6 tabletter om dagen Klorzoxazon ca. 2 tabletter om dagen kinin ca. 3 tabletter om dagen

- og så selvfølgelig Guarana.

Tænk sig, miraklet skete!

Jeg fik slet ikke brug for mine tabletter på rejsen! Og nu, en måned efter hjemkomsten, har jeg ikke taget een eneste tablet. Hverken jeg selv eller min familie fatter det simpelthen. 20 år med smerter så godt som døgnet rundt, og nu intet! Jeg ligger i min seng om aftenen og fryder mig over, at endnu en dag er gået uden smerter. Nu går jeg igen lange ture og spiller golf med fryd.

"Tak Guarana"!

Gerda, Jylland

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012