Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Træning - få større muskler på den rigtige måde

Prøv kreatin og intervaltræning, hvis du vil være stor på den rigtige måde

Jeg er en kvinde på 33, som har trænet i et års tid, og jeg vil gerne forøge min muskelmasse. Jeg træner ca. fem gange ugentligt på en træningsmaskine hjemme og går 4,5 km på et løbebånd med et tempo på 5,5 km i timen. Hvordan bærer jeg med ad med at få større muskler? Vil det være en god idé at prøve kreatin?

For det første skal du sikre dig, at du indtager 2 gram protein for hver kilo kropsvægt - dagligt. Hvis du ikke får så meget gennem kosten, så tag et proteintilskud for at dække den mængde, kosten ikke dækker. Og så køb da endelig et godt kreatinprodukt! Det er det bedste ergogeniske stof på marke­det. Kreatin fremmer muskelvækst, hjælper restitutionen efter din træning og giver dig styrke, ener­gi og udholdenhed.

Jeg vil anbefale, at du går over til et program, der omfatter intervaltræning (i stedet for gang) med frie vægte. Nye undersøgelser viser, at intervaltræning kan være mere effektivt til både at opbygge muskler og forbrænde fedt end decideret aerob træning med en ”anbefalet” puls. Efter de første 20 minutter med aerob træning er din krops glycogen lagre tømt, og selvom du fortsat forbrænder fedt, begynder kroppen også at nedbryde muskelmasse for at hente kalorier til brændstof.

I stedet for at gå på løbebåndet i 45 minutter, så prøv 20-30 minutter og indlæg spurter på 30-60 se­kunder hvert tredje minut. Disse intensive intervaller vil fremme muskelopbygningen, og din krop vil forbrænde mere fedt i de timer, der ligger lige efter træningen - og du vil ”ofre” mindre muskel­væv under selve træningen.

De øvelser, der er mest effektive til opbygning af muskelvæv, er bevægelser, hvor du bevæger flere led, f.eks. knæbøjninger, lunges, dødløft, bænkpres og roning. Brug relativt tunge vægte (8-12), og fordel øvelserne over 3-4 intervaller, så du får gennemarbejdet kroppen i 3-4 separate zoner, som bliver trænet igennem max. 1 gang ugentligt.

Letoptagelige proteiner og Kreatin Victory uden tilsætningsstoffer forhandles eller fremskaffes af matas, helsekostforretninger og apoteker.

Health News 2005

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012