Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bugens facon afslører dig

Når kroppen vokser i omfang, så prøv at være mere opmærksom på din tarm.

Den østrigske læge Franz Xaver Mayr fandt allerede for år tilbage ud af, at man på bugens facon kan se, hvordan kroppens sundhedstilstand er. En normal bug er tegn på, at alle organer er sunde.

”Andefacon” kalder man det, når bagdelen skydes bagud for at holde maven flad. Følgen er fordøjelsesbesvær, forstoppelse, halsbrand og oppustethed - samt galdelidelser og muskelgigt.

Ved ”Tilløbsholdningen” er overkroppen bøjet for langt frem, og dermed bliver den underste del af bugen også hvælvet for langt fremad. Det kan let føre til lidelser i mave og tolvfingertarm.

”Sædeholdning” hedder den holdning, hvor underkroppen skydes frem og bugen hænger nedad. Den øjensynligt slappe tarm giver følger i form af fordøjelsesbesvær, galdelidelser og hæmorroider.

”Stortrommebærer” giver sig udtryk i en fremspringende bug. Det skyldes for det meste en svaghed i fordøjelsessystemet. Der er risiko for bugspytkirtelbetændelse og galdesygdomme.

Dr. Erich Rauch, Gesundheitszentrum Wörthersee, Østrig er overbevist om, at de fleste sygdomme udløses af forstyrrelser i tarmfunktionen. Og den moderne medicinske forskning har underbygget afdøde Franz Xaver Mayrs erfaringer.

Tag et mineralsk afføringsmiddel (bittersalt) én gang om dagen (om morgenen) for at sikre den ”indre rengøring”. Drik desuden rigeligt med urtete dagen igennem, og lad være med at springe frokosten over. Og det samme gælder aftensmaden.

 

 

 

 

Når bugen vokser, er det ofte et advarselssignal
fra kroppen om sygdom.

Health News 2005

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012