Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Effektiv kur mod uren hud

Uren hud eller "akne" skyldes betændelse omkring talgkirtlerne i huden. Der opstår bumser og filipenser, som virker skæmmende, især i ansigtet. Desinficerende (rensende) sæbe og salver begrænser udviklingen af uren hud, men i masser af tilfælde - først og fremmest blandt unge - er det langt fra nok. Der behøves noget, der også virker indefra.

Urte-Pensil
Urte-Pensil urteblanding har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelse i så at sige alle udgaver kan helbredes, f eks. halsbetændelse, urinvejsbetændelse, blærekatar mm. Teenagers har fundet ud af, at Urte-Pensil også hjælper godt mod bumser og uren hud. Mange tager det som et vedvarende kosttilskud, der desinficerer og styrker kroppen over for sygdomsangreb. Urte-Pensil er fuldstændig uden risiko at bruge, også for gravide og børn. Tilmed hører Urte-Pensil til blandt de mest prisgunstige naturmidler. Dosis: 2-8 kapsler dgl.

Suppler med Hudpleje kapsler!

Der er endnu et naturpræparat, der gør det lettere at holde huden ren og pæn. Navnet er Hudpleje kapsler, og det består af forskellige urter, som bekæmper betændelse, samtidig med at de nærer og renser huden.

Hudpleje kapsler er sammensat af burrerod (antibiotisk effekt), stedmoderblomst (nærende for huden, forstærker virkningen af burrerod), sarsaparillerod (stimulerer stofskiftet og nyrernes og leverens afgiftende funktion) og bærkarse (indeholder vigtige antibiotiske stoffer). Dosis: 1-3 kapsler dgl.

 

 

 


Brottrunk gi'r perfekt tarmflora
Brottrunk ("brøddrik") er lavet på vand og brød i en gæringsproces og indeholder op til 5 mio. godartede mælkesyrebakterier pr. ml., samt enzymer. Den normaliserer tarmfloraen utroligt effektivt og er derfor virksom over for uren hud, eksem og andre hudproblemer. Samtidig styrker den fordøjelsesorganerne og giver øget velvære og energi. Dosis: ¼-½ kop pr. måltid.

Urte-Pensil 90 kapsler (fås også som tabletter og the), Hudpleje 90 kapsler og Brottrunk 750 ml forhandles af materialister og helsekostforretninger samt af nogle apoteker.

Referencer:
Hagers Handbuch der pharmazeutischen Praxis
Max Wichd: Teedrogen.

Health News 2005

 

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012