Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Fibre - økologisk - forudsætningen for en velfungerende fordøjelse

Gule gyldne - alternativet til kemiske afføringsmidler

Nutidens kost indeholder for få fibre. Mangel på fiberstoffer fører let til fordøjelsesproblemer og en fornemmelse af ubehag. Og så er det faktisk så enkelt at få styr på en træg tarm eller et tilfælde af decideret forstoppelse.

Økologisk gule hørfrø, en meget gammel kulturplante, er i årtusinder blevet brugt til behandling af mave-/tarmproblemer på grund af sin skånsomme virkning.

Gule gyldne hørfrø er fintmalede ved brug af en specialmetode, som gør, at de - i modsætning til knuste hørfrø - ikke svulmer op allerede i mavesækken, men først i tarmen. Dermed sikres en bedre udnyttelse af hørfrøets gode egenskaber.

Gule gyldne hørfrø hører til de naturligt-fysiske aktive afføringsmidler. Via sin udtalte evne til at binde vand og svulme op lægger hørfrøene et tryk på tarmvæggen, så der atter kommer gang i en træt tarm.

Gule gyldne hørfrø er som naturligt afføringsmiddel helt fri for bivirkninger og derfor egnet til længere tids brug.

Gule gyldne hørfrø et opkog i vand - så kan de slimstoffer, der derved opstår, tjene som be­skyttelse af mave-/tarmkanalens slimhinder.

Gule gyldne hørfrø er en speciel hørfrø-art i velsmagende, nøddeagtig kvalitet. Hørfrøene stammer udelukken­de fra kontrollerede avlere og er underlagt en løbende, meget omfattende kvalitetskontrol.

Brug Gule gyldne hørfrø ved tendens til forstoppelse, ved en beskadiget tarm som følge af mis­brug af afføringsmidler, ved irriteret tyktarm, til at fremme afføringstransporten i tilfælde af hæmor­roider. Anvend desuden Linusit Gyldne Hørfrø som slimmiddel ved betændelser i maveslimhinden og ved tyndtarmsbetændelse.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012