Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Vindruekerneekstrakt og sygdomsforebyggelse

Antioxidanter er vigtige soldater i bekæmpelsen af de frie radikaler, og de har en gavnlig indvirk­ning på vores helbred og sygdomsforebyggelse - herunder udviklingen af kræftsygdomme. Frie ra­dikaler har fået skylden - eller i hvert fald en del af skylden - for flere end hundrede forskellige syg­domme hos mennesker.

Proanthocyanidiner, naturligt forekommende antioxidanter, findes i rigt mål i frugter, grønsager, nødder, kerner, blomster og bark. En undersøgelse har vist, at vindruekerneekstrakt (proanthocya­nidin) er meget biologisk tilgængeligt og giver en betydeligt bedre beskyttelse mod DNA-skader, frie radikaler og den iltning af fedtstoffer, som disse frie radikaler forårsager, end C- og E-vitamin og beta-caroten. Desuden viste vindruekerneekstraktet sig at være giftigt over for kræftceller i brys­tet, lungerne og mavesækken, samtidig med, at det fremmer de normale cellers vækst og levedyg­tighed i mavesækken.

Ekstraktet udviste også en betydeligt bedre beskyttelse mod iltning og DNA-fragmentering sam­menlignet med kombineret C- og E-vitamin, samt en glimrende beskyttelse mod lever- og nyreska­der forårsaget af en overdosis acetaminofen, iskæmi-reperfusionsskader på hjertet og hjerteanfald hos rotter.

Desuden har man påvist, at vindruekerneekstrakt kan deaktivere et kræftgen. Topisk anvendelse af vindruekerneekstrekt forbedrede solbeskyttelsesfaktoren hos frivillige forsøgspersoner, og tilskud af ekstraktet lindrede tilfælde af kronisk bugspytkirtelbetændelse hos mennesker.

Alle disse resultater viser, at vindruekerneekstrakt giver en glimrende beskyttelse mod iltningsbe­lastning og vævsskader forårsaget af frie radikaler.

TOXICOLOGY 7. august 2000; 148(2-3):187-97.

Vore konkurrenter siger, at deres vindruekerneekstrakter har meget mere at byde på. Vi ku’ ikke være mere enige…

Acetone. Methylen-klorid. Toluene. Det er blot nogle få af de potentielt skadelige kemikalier, som nogle af vores konkurrenter anvender til fremstilingen af deres vindruekerneekstrakter.

Når det gælder fremstillingen af ActiVin®, foretrækker vi at lade tingene være, som de er. ActiVin IH636 vindruekerneekstrakt er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser - de samme, som findes i rødvin - samt vand og etanol. Og hvad mere er: Vores unikke, patentanmeldte ActiPure®-proces er en blid ekstraheringsmetode, som bibeholder og beskytter mange af de naturligt forekom­mende indholdsstoffer, som fjernes ved processer omfattende skrappe kemikalier. Derfor er ActiVin®s indholdsstoffer også helt anderledes.

ActiPure®-processen
Med vores ActiPure-proces er ActiVin IH636 ikke kun sikker at indtage, men er også miljøvenlig at producere. Der er ingen giftige kemikalier, der kan skylles ud i grundvandet. Og ingen træer fældes, fordi barken skal anvendes. Det forholder sig faktisk sådan, at siden 1997 har flere end 60 forsk­ningsresultater, udgivelser og resumeer beskrevet de spændende, sundhedsfremmende virkninger ved ActiVin IH636 - og det er langt mere end for noget andet vindruekerneekstrakt, der findes på markedet i dag.

Unik, sikker og bevisligt effektiv. Hvad mere kan man ønske sig af et vindruekerneekstrakt? Hold dig til det helt igennem naturlige valg: ActiVin®.

ActiVin®

Kraften til sundhed

Klik ind på www.InterHealthUSA.com for at bestille en gratis brochure (nr. 116)
©1999 InterHealth Nutraceuticals, Inc.

Spor af opløsningsmidler (milliontedele)

 

Acetone

Metylen-klorid

Toluene

ActiVin™

0

0

0

Fabrikat X

2.900

220

0

Fabrikat Y

21.000

0

0

Fabrikat Z

15.000

0

5.800

Der anvendes ingen potentielt skadelige giftstoffer i fremstillingen af ActiVin.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012