Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Easy Legs mod åreknuder, uro og kramper i benene

Masser af mennesker har for dårligt et kredsløb i be­nene - først og fremmest kvinder. Men må man stå op eller sidde ned mange timer om dagen, eller er man overvægtig og kom­met op i årene, så melder problemet sig hos både mænd og kvinder.

Benene »sover«, snur­rer, føles tunge og hævede, klør eller rammes af kram­per: det er alt sammen vig­tige alarmsignaler, for det betyder, at venerne er overbelastede, og at blodet ikke pumpes tilbage til hjertet på den rigtige må­de. Det er begyndelsen til opståen af åreknuder.

Nu findes der et natur­præparat - Easy Legs - der modvirker gennemblød­ningsforstyrrelser og vene­svaghed i benene.

Åreknuder kan forebygges
I dag ved man, at der i be­stemte lægeplanter findes substanser, der kan frem­me blodets kredsløb i be­nene, modvirke betændel­se og styrke venerne, såle­des at de bevares sunde og elastiske.

Easy Legs indeholder en speciel blanding af naturli­ge droger, som virker di­rekte på kredsløb og vener og dermed forhindrer, at blodet står stille i benene med det resultat, at vener­ne udvides og deformeres - med andre ord modvir­ker dannelsen af de skæm­mende og uskønne åre­knuder.

Brugt regelmæssigt er Easy Legs en effektiv fore­byggelse mod dette alvorli­ge problem. Ofte viser bedringen sig inden for 1-3 måneder.

Læg mærke til benene!
Alle kan rammes af skader i benene, kvinder hyppige­re end mænd på grund af hormonale forhold. Læg derfor mærke til dine ben og »lyt« til symptomerne på begyndende kredsløbs­forstyrrelser og venesvag­hed: uro, hævelse, kløen, ømhed, kramper osv. Easy Legs sammen med især motion gør det langt nem­mere at holde benene glat­te og »lette«, og det vil jo i virkeligheden også sige sunde og smukke.

Easy Legs forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012