Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

62 og et ungdommeligt udseende

Man tror ikke, at Barbara Thöl er 62 år gammel. Den glatte hud har hun fra sin mor og den at­letiske figur og det stramme bindevæv fra sin far. Man leder forgæves efter alderstegn i hendes an­sigt - og efter sporene af de svære tider i hendes liv: Arbejdsløshed, skilsmisse, jobskifte, flytning. Hun er uddannet børnesygeplejerske, men har i dag en skønhedssalon. Men dyre hudplejemidler giver hun ikke så meget for: ”Jeg smører dagligt creme på huden, og det har jeg gjort, siden jeg var 18. Lige nu bruger jeg kun en god god dag- og natcreme”.

Barbara Thöl

Barbara dyrker også solen, uden at hendes hud lider under det: ”Jeg er en mørk type, så faktor 15 er nok”. Hun har et østrogenpræparat stående i skabet til brug ved hedestigninger. Hvad holder dig ung og smuk? ”Sport. Jeg går lange ture og udfører hver dag de fem tibetanere”, siger den tidligere roer. ”Det giver energi og beroliger samtidig sjælen”. Hun stråler af livskraft: ”Jeg behøver ingen skønhedssøvn - syv timer er nok”.

”Jeg spiser ingen kød og faster efter klokken 19”. Hun tager kosttilskud hver dag - og hun giver ikke afkald på rødvin, øl og en cigaret i ny og næ: ”Man lever jo kun én gang!”

Hvad prominente kvinder siger om alder

Christiane Hörbiger: ”Skønheden er forgængelig. Kun arbejdet bliver tilbage. Og selvværdsfølelsen kommer af at have ydet en præstation.”

Witta Pohl: ”Jeg dyrker ikke sport, jeg har for meget at lave. Jeg har sat mig for, at jeg vil køre på cykel, når jeg er 80”.

Heide Keller: ”Jeg vil klart lade mig operere, når øjenlågene begynder at hænge”.

Vera Tschechowa: ” At ville blive ved med at være ung er frygteligt og absolut ikke noget at stræbe efter.”

Citater fra bogen ”Fünfundfünfzigplus”, Regine Schneider, Eichborn Verlag

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012