Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Chiliens historie

I 2000 år har de små djævle gemt sig i vores mad...

300 f.Kr.
Maya-indianerne anvendte chili som medicin og som elskovsmiddel. En god opskrift på at sætte fut i sexlivet...

1493
Christoffer Columbus opdagede chiliens styrke, da han ledte efter et alternativ til almindelig sort peber.

1750
I Indien drysser man en blanding af chili, karryblade og aske over hinanden for at holde forbandel­ser på afstand. Og holde alle andre på afstand...

1912
Den amerikanske kemiker Wilbur Scoville udtænker Scoville-testen, hvor han ved hjælp af fem prøvesmagere fandt frem til de forskellige chili-pebres styrke.

1930
Chili con carne hjælper amerikanerne gennem depressionen - det er en billig ret fyldt med proteiner. Et fast menupunkt på alle frokost-restauranter.

1970’erne
En af Scovilles prøvesmagere er udbrændt - hans smagsløg virker ikke længere.

1991
Chili modgår astma ifølge en doktorafhandling fra Karolinska Institut, Stockholm.

1992
Forskning viser, at chili kan forhindre en almindelig forkølelse i at bryde ud i lys lue.

1995
Man finder to nye anvendelsesområder for chili: Holde utøj væk fra haveplanterne og hindre ande­skæl i at sætte sig fast på både. Ifølge forskere fra Thailand modgår chili blodpropper.

1996
Forskere fra Singapore finder ud af, at chili modvirker mavesår.

1998
Tidsskriftet Medicine and Science Sport skriver, at man kan opnå vægttab med chili.

2005
Hollandsk forskning viser, at hvis du spiser chili før et måltid, indtager du 10% færre kalorier.

2006
En amerikansk undersøgelse, der er blevet bragt i Journal of Cancer Research, viser, at prostatakræftcellerne ikke kan tåle chili, skriver BBC.

Forbrugererfaring:

Hej og tak for vores samtale i dag i telefonen!

Jeg vil fortælle om et produkt, som jeg tilfældigvis så i et ugeblad for et par måneder siden, og som har ændret mit liv. Jeg vejede ca. 15 kilo for meget og tænkte, at dette måtte jeg prøve. Jeg havde prøvet mange ting inden da, sport, vægtkonsulenter osv., men ingen af delene kunne holde mig fast. Jeg faldt i eller af hver gang.

Jeg købte dette her vidunderprodukt i min lokale helsekostforretning og gik i gang. De første 90 kapsler gav ikke noget synligt resultat, men da jeg begyndte på den næste dåse, skal jeg ellers lige love for, at der kom gang i forbrændingen!

Jeg begyndte at tabe mig, og det gik faktisk ret hurtig. Jeg tabte mig den første måned ca. 4 kilo! Jeg lavede ikke nogen livsstilsændring eller drev nogen form for sport. Det var simpelhed de kapsler, som jeg var begyndt at spise, der satte min forbrænding i gang.

Nu ca. 2 måneder efter har jeg smidt 9 kilo, og det uden sport og diæt!

Denne vidunderlig lille kapsel som hedder BODY-HEAT og indeholder et rent naturprodukt af chilipeber. Det har givet mig så meget velvære, at jeg i dag har fået min selvtillid tilbage - og en ny garderobe, samt meget mere energi. Jeg er gået fra en størrelse 44 til en størrelse 40! Skønt ikke?! Jeg mangler stadig at smide de sidste 5 kilo, men det når jeg inden sommer - helt sikkert!

Jeg syntes, at jeg ville dele denne store forandring i mit liv med andre, som også bør give sig selv chancen for at prøve BODY-HEAT kapsler!

Den glade, Silkeborg

Læs også:
BODY-HEAT kapsler
BODY-HEAT kapsler gør slank og sund
BODY-HEAT kapsler gi’r den indre varme

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012