Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ny vej ud af depressionen

Heilpraktiker Uwe Karstädt afslører i sin bog ”Livets trekant”, hvordan depressionen kan besejres - også uden psykofarmaka.

I den mørke tid er der mange, der bliver depressive og klager over alvorlige problemer i sjæl og psyke. Depressionen er et problem, hvor lyset – eller rettere mangel på lys – spiller en rolle. Men den afgørende rolle ved opståen og overvindelse af depressionen spiller leveren. Det er i hvert fald, hvad Uwe Karstädt skriver i sin bog ”Livets trekant”, der anviser en naturlig vej ud af sjælekvalerne.

Blomsterhandler Karin Hellmann var 29 år gammel, da hendes hals snørede sig sammen for første gang, og hun fik et angstanfald. Da hun var 30 kom angsten i form af en total udmattelse. Endelig brød den unge kvinde sammen i sin blomsterforretning i krampegråd og kunne ikke arbejde i flere måneder. Da alle organer var sunde, og de almindelige blodværdier lå inden for normalområdet, diagnosticerede lægerne svære depressioner og burn-out-syndromet, der optræder sammen med ekstreme svagheds- og træthedsanfald.

For seks måneder siden kom den 32-årige kvinde i behandling hos heilpraktiker Uwe Karstädt. Han undersøgte hendes lever og konstaterede, at den producerede alt for lidt af kroppens egen substans SAMe. Med en speciel blanding af vitaminer stimulerede Karstädt inden for en periode på kun fire uger på en sådan måde, at patienten kunne undvære alle hårde psykofarmaka.

Efter seks uger kunne hun igen komme uden for sin dør uden at føle angst. Og efter otte uger var Karin Hellmann helbredt for depression og burn-out-syndrom. Hun husker: ”Det var, som om der havde løftet sig et gråt slør. Jeg følte, at jeg igen kunne ånde frit og ubesværet”.

Uwe Karstädt siger: ”Ved depressioner stemmer balancen i kropskemien ikke mere. I min bog beskriver jeg detaljeret, hvordan enhver med en angreben psyke meget hurtigt kan hjælpe sig selv. Har man de rigtige hjælpemidler, behøver man ikke de hårde og skadelige psykofarmaka og oplever alligevel, hvordan sorg, angst og sjælekvaler forsvinder på kort tid”.

Uwe Karstädt: ”Das Dreieck des Lebens; Titan Verlag, ISBN 3-931294-12-9, 24,80 euro.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012