Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Lycopen – smerten væk, bevægeligheden tilbage

Ny bio-hjælp ved artrose, artritis og reuma. Succesraten i praksis-test på 91 procent

Endelig en rigtig god nyhed fra den medicinske forskning. I Dr. Zittlaus bog ”Reuma-revolutionen” præsenteres et nyopdaget, helt naturligt og fuldkommen bivirkningsfrit naturmiddel mod artrose, artritis og reuma. Det er – siger forfatteren, for første gang lykkedes for videnskaben at udvinde det særlige aktive stof lycopen aftomater, mælke- og lakridsekstrakter og dermed at fremstille et nyt og særdeles virksomt middel mod artrose, artritis og reuma (selv kronisk reuma!).

Lycopen formår det, patienter med betændte led har ønsket sig i årevis: hos 91 procent går smerten væk, og bevægeligheden kommer lidt efter lidt igen. Særligt usædvanligt er det, at der trods den høje helbredelsesprocent ikke blev konstateret bivirkninger hos én eneste patient. Et mirakel, som flere brugere af lycopen mener? Nej, for de gode, ja sensationelle resultater er dokumenteret gennem en undersøgelse og er blevet fremlagt af anerkendte professorer på kongressen for ”Phytofarmaka” og phytoterapi” i Berlin og blevet vurderet af tilhørerne som en sensation og et ægte medicinsk fremskridt.

Patienter kan nu gradvist reducere de hårde midler ved at anvende lycopen, og efter nogle få uder kan de for det meste klare sig alene med lycopen. Test-patient Balbina Meier fra Erkheim i Tyskalnd siger: ”Efter 13 års smertefuld polyartritis er jeg efter tre uger med indtagelse af lycopen allerede i dag smertefri, har ikke længere betændelse og kan igen bevæge mine led som før. Utroligt!”

Lycopne Complex 90 kapsler forhandles i helsebranchens specialforretninger.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012