Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Maven skal være SUR!

PB Complex er UDGÅET

Der henvises til disse alternative præparater:
Brottrunk
Økologisk Fermentkorn

- hvis man spiser fedt, kød og proteiner

Læs kun videre, hvis disse sygdomme interesserer dig: Paradentose, fordøjelsesbesvær, nyrebetændelse, blindtarmsbetændelse, bylder, abscesser, lungebetændelse, stagnation i bugspytkirtel og galdeblære, diabetes og galdesten - disse og flere andre lidelser kan nemlig opstå, fordi der er for lidt saltsyre i maven ...

Hvis man skal tro medici­nalindustriens reklamer, er midler, der nedsætter mavesyren, svaret på jomfruens bøn, når en gourmandmiddag ska­ber ubehag. Denne eller hin blan­ding hævdes at kunne neutralisere et større syreoverskud end en an­den - men hvem siger, at den syre, man vil neutralisere, er et over­skud? Sådanne brede påstande er misvisende og drager fordel af folks manglende kendskab til fordøjelsesprocessen. Men tingene er ikke altid, hvad de synes at være. Med den autoritet, der kommer af 20 års forskning, siger amerikaneren dr. E.H. Turkey: »Vi har set i hundredvis af patienter komme ind i lægeværelset, og selv om de levede på en glimrende, afbalan­ceret kost, klagede de over tarm­luft, gas, forstoppelse og ofte over dårlige ånde - altså de samme for­hold, man skulle forvente at finde hos folk, som lever på en dårlig kost.

Efter at have givet tarmudskylninger fandt vi ud af, at der var store mængder føde i slangen, som var blevet fortæret 6-7 dage tidligere. Føden havde ikke fået nok mavesyre, var ikke fordøjet eller nedbrudt og var begyndt at rådne. Der var begyndt at danne sig gas, fulgt af karakteristiske opstød.

Sådanne folk gik i seng uden at føle sig særligt dårlige, kun for at vågne op med en brænden i maven. De antog naturligt nok, at de led af for meget mavesyre, og stod op og tog natron eller syredæmpende medikamenter.

Det viste sig at være det værste, de kunne gøre! Grunden: Sympto­merne ved for lidt mavesyre er nøjagtigt de samme som ved for meget. Sådan fandt vi ud af, at de led af for lidt mavesyre snarere end af for meget. Når man gav dem syre/beatinklorid i stedet for syredæmpende præparater, forsvandt symptomerne«.

Maven skal være sur!
Dr.
Turkeyfastslår, og alle ernæringseksperter burde vide det, at mavens medium er mavesyre, og hvis der ikke er mavesyre, er man i vanskeligheder. Mavesyre er absolut nødvendig for at nedbryde proteiner og mineraler i fordøjelsen og for at ødelægge visse bakterier. Er der ikke syre nok, gøres mavens udtømningstid langsommere, negative bakterierne ødelægges ikke, og den følgende forrådnelse af ufordøjet føde er en god begyn­delse for mange alvorlige sygdomme.

Blandt flere ernæringseksperter i USA betragtes de syredæmpende medikamenter da heller ikke som uskadelige. I sin fremragende bog om ernæring siger A. Davis:

»Jeg hørte engang en læge, der underviste i ernæring, sige, at salt hvert syredæmpende præparat burde forbydes ved lov«.

Hvad forårsager mangel på saltsyre/beatinklorid (PB-Complex)?
- Følelsesmæssig ubalance. Så tidligt som i 1935 advarede prof. Rustin, forfatter til bogen Manual of Clinical Chemistry. »Saltsyreudskillelsen kan helt undertrykkes af følelsesmæssig ubalance eller bekymringer.

I vore dage med emotionelt be­stemt stress eller bekymring, med risikoen for tab af hjem, arbejde, indkomst og penge kan vi i nær fremtid frygte en stærk stigning i degenerative sygdomme som kræft, nyrebetændelse, hjerte- og nervesygdomme.

Prof. Austins profeti synes at være en medicinsk kendsgerning i dag, og er i Danmark kun blevet taget alvorligt af helsebranchen og na­turbehandlere.

- For mange raffinerede kulhydrater, slik, kager, drikke, alkohol osv. Et højt forbrug af sådanne fø­demidler udtømmer kroppen for B-vitaminer, hvorved kroppen nægtes nogle af de råstoffer, der er nødvendige for at producere saltsyre. To Total B-Complex tabletter er et højdoseret B-vitamin præparat og kan ofte hurtigt udbedre denne brist.

- Alder. De fleste læger er enige om, at mennesker producerer mindre saltsyre, jo ældre de bli­ver. Dr. Turkeysiger: »Dette er en af årsagerne til, at vore ældre lider af anæmi. Vi finder med al­deren tendens til ledbetændelse såvel som til en nedsættelse af lever-bugspytkirtelfunktionen«.

Mangler forårsager en kædereaktion
Dr. Turkeys undersøgelser løste mange problemer: »Hos alle pati­enter med hel eller delvis mangel på saltsyre fandt vi altid en spastisk phloris (åbning af tyndtarmen). Det er ikke noget, vi har gættet på. Vi har demonstreret det Klinisk 100 gange ud af 100«. Når åbningen til tyndtarmen er i en tilstand af krampetrækning og ikke udtømmes rigtigt, kan den normale mængde galde ikke udtømmes i den, og uden den rigti­ge mængde galde opstår der en træg fordøjelse eller forstoppelse. På den anden side fyldes nu leveren med den galde, som skulle flyde ud i tyndtarmen, en ekstra byrde lægges på bugspytkirtlen, hvis hoved dermed forstørres - og sådan fortsætter komplika­tionerne, opstået af en simpel mangel på saltsyre/beatinklorid (PB-Complex).

Mangelsymptomer
Hvis man ønsker at få bestemt, om man mangler saltsyre/beatinklorid (PB-Complex), kan man få sin mave pumpet ud til en analyse, eller man kan bruge prøve-og-fejl-metoden.

Dr. Turkeygiver nogle retningsli­nier. Efter at have advaret mod at lege med dette problem siger han: »Et af de enkle symptomer er, når en patient siger: »Åh, jeg kan ikke drikke frugtsaft, det gør ondt i maven!« Det er almindeligvis en hurtig indikation på saltsyremangel.

Et andet symptom er tarmgas en time eller to efter måltidet. Dårlig ånde er et tredje, og overraskende nok er tab af smag for kød endnu et«.

Mange sygdomme er modtagelige for saltsyre/beatinklorid
Hvis du har været i Mexico og været offer for, hvad der kaldes »Turista« - en voldsom type diarre, som giver stort ubehag - vil du blive lykkelig over at høre, at bakterien ikke kan leve i en sur mave. Morale: Tag PB-Com­plex tabletter med, næste gang du rejser på ferie!

Hvis du nogensinde har lidt af den irriterende endetarmskløe, der hedder pruritus ani, og som ofte optræder i ferier, når folk spiser mange søde sager, vil du være glad for at vide, at saltsyre/beatinklorid klarer problemet. Før syre til tyktarmen og vupti! - ingen kløe.

Men det er mindre problemer sammenlignet med de virkeligt alvorlige lidelser, som kan resul­tere af saltsyre-/beatinkloridmangel.

Listen er uden ende
I Three Years of PB Therapy siger dr. Guy, at ubalance i minera­ler, fremkaldt af saltsyremangel, forårsager aflejring af jern, anæ­mi, aflejring af urinstof og na­trium, gigt og ledbetændelse, overskud af natrium, ødem, en sandsynlig mangel på kalium, svulst, mangel på calcium, paratyfus samt visse former for astma. Paradentose, fordøjelsesbesvær, nyrebetændelse, blindtarmsbe­tændelse, bylder, abscesser, lun­gebetændelse og stagnation i bugspytkirtel og galdeblære, der forårsager diabetes og galdesten, er andre mulige resultater af saltsyre-/beatinkloridmangel.

Dr. Turkeyhar dette at sige om ledbetændelse: »1 alle de år jeg har praktiseret, har jeg aldrig set en patient, og jeg har behandlet i hundredvis, som ikke manglede saltsyre/beatinklorid og calcium. Når vi fik genoprettet balancen, hjalp vi vore patienter til at blive og forblive smertefrie. Vi sendte dem tilbage til arbejdet«.

PB Complex   - bestemt værd at prøve.
I Danmark har helsebranchen og naturbehandlere fokuseret på betydningen af PB Com­plex tabletter, der indeholder betainklorid og pepsin, stoffen­der er vigtige for fordøjelsen og ikke mindst for optagelsen' af jern og calcium, noget der især rammer midaldrende og ældre mennesker.
Vigtige naturlige kosttilskud er her Jern med Melasse og Østersskal kapsler.

Anvendelse: PB Complex er fremstillet på basis af naturligt forekommende substanser, der forebygger og lindrer oppustethed i maven og tarmluft samt modvirker træthed: Tabletterne normaliserer mavens saltsyrebalance, der kan være blevet forstyrret som følge af alkoholindtagelse, stress og mangel på forskellige vitaminer og mineraler eller for fed og proteinrig kost. Allerede efter den første dåse vil man vide om præparatet er gavnligt. Indeholder ikke gær, mælkesukker, farve- efter konserveringsmidler.

Anbefalet voksendosis: 1-2 tabletter 3 gange daglig, eller efter anvisning. Indtages i forbindelse med fedt-, kød- og proteinrige måltider. Kan anvendes af mennesker og dyr. Børn over ti år: 1 tablet til hovedmåltidet.

Note. Det er nærmest chokerende, at dr. Turkeys og andres forskning på dette område nærmest er glemt i dag - men hvad der ikke er mange penge i, går nemt i glemmebogen. For mere »glemt« viden om fordøjelsesspørgsmål henvises til artiklen om Mikkel Hindhede.

Health News 2006

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012