Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bliv mere afspændt - også når du er stresset

Sådan kan du gøre noget mod nedtrykthed og negative tanker:

Vores liv bliver mere og mere kompliceret. Servicesamfundet kræver mere og mere, og presset stiger og stiger. Hvis man skal opfylde alle krav, fører det kun til en ting: Stress.

Og stress lurer ikke kun i vores arbejdsliv - også privat presser vi os selv mere og mere. Familie, sport og fritid skal planlægges nøje. Og i de fleste tilfælde klapper det hele uden problemer. Men af og til kan det blive en tand for meget.

Og så sker der ofte følgende: Efter en anstrengende uge vil du gerne hvile rigtigt ud - og så kan du overhovedet ikke finde ro. Du kan ikke falde i søvn, og du vågner, længe før vækkeuret ringer. Eller du lider af kroniske smerter i ryggen, hovedet eller nakken, og lægen kan ikke finde årsagen. Alle disse ting kan være de første tegn på nedtrykthed.

Men lad dig ikke slå ud af det - du er i det bedste selskab. Også kendisser som skuespillere og sportsfolk oplever disse symptomer. Ca. 20% af alle mennesker rammes mindst 1 gang i livet af depressive perioder.

Og den gode nyhed er: Der kan gøres noget ved det. Præparater som Rhodiagra/Rosenrod (Rhodiola rosea), Ginseng (Panax Ginseng C. A. Meyer) og Schizandra (Schizandra chinensis) hjælper dig med at få brudt den onde cirkel af stress, nedtrykthed, smerter og endnu mere stress ved at stabilisere de hormoner, som er ansvarlige for problemerne.

Mængden af lykke-signalstoffer i hjernen øges, og du føler dig mere afslappet og kan lettere tackle svære situationer. Stress-betingede hoved- og rygsmerter løsnes.

Læs mere her:
Stress og droger

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012