Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo mod hudkræft

Gennem de sidste ti år har jeg lidt af rosacea. Det varede langt tid, inden det blev konstateret, hvad det var. Det er mest i ansigtet, bag ørerne og lidt på hilsen og ryggen. Det starter med små blæner, den svier og væsker, og huden bliver rød og let svampet. Jeg har i mange år lidt af den milde form for hudkræft, og ved en operation i ansigtet for hudkræft, fik man noget af det betændte med, og ved analysen viste det sig, at det var rosacea.

Nu kom jeg i behandling med tetracyklin. I starten 1 tablet 3 gange dagligt, samt hydrokortisoncreme til at holde huden i orden. Desværre havde pillerne den bivirkning, at maven satte ud af funktion, og min hud blev meget tynd af cremen. Jeg prøvede forskellige andre cremen og trappede pillerne lidt ned, men problemerne steg.

Jeg begyndte med zoneterapi, og terapeuten undrede sig meget over, at hudlægen aldrig havde beskæftiget sig med mine maveproblemer. For som hun ganske logisk sagde: hvis ikke maven fungerede, kunne affaldsstofferne ikke komme ud den normale vej. Derfor startede jeg med for det første at sætte mit vandforbrug op til 2 liter om dagen og samtidig spise tre Skallin kapsler sammen med rigeligt vand om morgenen.

Det hjalp, men huden væskede stadig. Jeg skal lige bemærke, at jeg går til hudlæge hver 3. måned både til kontrol for hudkræft og til kontrol for rosaceaen. Lægens kommentar var, at nu var det nok blevet kronisk. Stædig som jeg er, ville jeg ikke slå mig til tåls med den forklaring og kontaktede derfor Natur-Drogeriet, hvor jeg fik nogle råd, som siden viste sig at være særdeles gode.

Man gav zoneterapeuten ret i, at ondet nok skulle findes i den dårligt fungerende mave. Derfor blev jeg rådet til udover de 3 Skallin kapsler at tage 3 Ipe Roxo og 3 Urte-Pensil morgen og aften - sammen med masser af vand.

I løbet af ganske få uger blev min hud pænere, og efter nogle måneder trappede jeg ned til kun at tage kapslerne om morgenen. Det vil sige, når jeg er i en spidsbelastningssituation, tager jeg også en portion om aftenen eller midt på dagen. Hudproblemer har det som så mange andre problemer med helbredet med at vise sig, når kroppen skal yde sit yderste, men det er vel ganske normalt.

Det er nu 8 måneder siden, at jeg stoppede med medicinen, og jeg håber ikke, at det bliver nødvendigt at genoptage behandlingen. Min hudkræft, som jeg inden for de sidste 24 år er opereret for mindst 30 gange, har ikke "været i udbrud" de sidste 8 måneder. Måske er det takket være indtagelsen af Ipe Roxo.

Venlig hilsen
Gerda

29. marts 1995

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012