Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo mod forstørret prostata

Idet jeg herved ifølge vor telefonsamtale d.d. bekræfter følgende vedrørende Ipe Roxo.

I oktober 1984 blev jeg indlagt på Køge Sygehus for at blive opereret for blindtarmsbetændelse. Inden jeg fik operationen udført, blev jeg undersøgt, og overlæge Grevald sagde til mig: vi ses snart igen, her er en ordentlig forstørret prostata! Efter at være hjemsendt med et 6 cm dybt sår, som skulle lukkes efter ca. 6 ugers forløb, henvendte jeg mig til en bekendt, Inge Rasmussen, Stevnsvej 50, Strøby Egede. Hun er meget interesseret i naturmedicin, så jeg spurgte hende: ”Er der noget, du kan anbefale mod forstørret prostata?” Dertil svarede hun, at der er kommet noget nyt, der hedder Ipe Roxo. Prøv det!

Jeg tog omgående til helsekostforretningen i Køge og købte det i kapsler.

Jeg tog det så i de 6 uger, til jeg skulle ind til lægen igen. Jeg var meget spændt på, om det havde hjulpet. Den første der undersøgte mig, var en yngre læge. Han stak fingeren op i min endetarm. Det første den slog mig var, at det ikke gjorde ondt, da jeg havde for haft indvendige hæmorider.

Jeg spurgte derefter om min forstørrede prostata. Ja, der var ikke noget, sagde han. Jeg tænkte, mon det kan passe, lad mig nu se, når Grevald kommer. Han kom også, så jeg sagde til ham, det bliver spændende det her med den prostata, for jeg spist noget nyt, der hedder Ipe Roxo, og som skulle kunne tage det væk. Har smålo, men ikke længere, end til han havde haft fingeren op. Nu var det mig, der lo, for nu skulle han først se i journalen.

Da jeg kom hjem fra hospitalet, sagde jeg det til min kone, der i mange år har lidt forfærdeligt af hæmorider. Vor læge Torben Høg siger, at det er de værste, han har set. Prøv du også at tage det her. Nu kommer det pudsige: samtidig har hun også en springfinger. Hun spurgte Høg, om hun ikke kunne blive opereret for den, men dertil sagde han, at den måtte hun leve med. Pludselig en dag kunne hun bevæge fingerer igen. Vi spurgte vor læge, om sådan en springfinger kunne gå væk af sig selv. Det benægtede han.

Jeg har selvfølgelig sagt til mange mennesker, at de skulle prøve Ipe Roxo, og jeg har haft den glæde, at mange har ringet mig op og takket mig for rådet. Det gjorde de jo ikke, hvis ikke det hjalp. Derfor blev jeg stødt, da Lise i Ekstrabladet gjorde grin med produktet. I det mindste kunne hun lade være for bladets skyld, men også af hensyn til de mange, der uden grund pines og plages, og som virkelig kan hjælpes. Det er jo dokumenteret. At nogle afholder sig for at prøve, er rædselsfuldt at tænke på, allerværst for de syge, men jo også for hele menneskeheden.

Med venlighilsen

John S.
Køge
D.
21. november 1986.

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012