Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kræft: En verden uden kræft

Beretningen om B17-vitamin - og hvorfor vi ikke må vide noget om det…

G. Edward Griffin præsenterer talrige beviser på sin teori om, at kræft er en mangelsygdom på linie med f.eks. skørbug, og at den opstår, fordi nutidens mennesker mangler et vigtigt næringselement: B17-vitamin. I sin rene form, udviklet til kræftbehandling, kendes den under navnet ”laetrile”.

Den etablerede lægeverden ser absolut ikke med milde øjne på denne bogs indhold – selvom alt tyder på, at vi her endelig står over for løsningen på kræftens gåde.

Hvorfor vil den ortodokse medicin ikke vide af denne ikke-medicinske indfaldsvinkel? G. Edward Griffin fremsætter den påstand, at svaret ikke er videnskabeligt, men politisk begrundet – at det skal findes i de fordækte økonomiske og magtpolitiske målsætninger hos dem, der behersker det medi­cinske ”establishment”, og som tjener milliarder og atter milliarder af dollars hvert år. I dag er der flere, der tjener deres levebrød på kræft, end der dør af kræft.

”Denne bog er et slag af den slags, der kan bringe et imperium til fald – og måske vil gøre det!” Reality Zone

Den sidste grund til modstand mod lægevidenskabelig fornyelse er altid, at hundredtusinder af mennesker lever af, at noget er uhelbredeligt…”

Prof. Dr. Friedrich F. Friedmann

G. Edward Griffin er forfatter og producent af dokumentfilm. Han er kendt for sin enestående evne til at udforske svære emner og fremstille dem på en måde, alle kan forstå. Hans værker beskæftiger sig med så forskellige emner som USA's seddelbank, arkæologi og jordens historie, internationalt bankvæsen, samfundsødelæggende virksomhed, terrorisme, skattevæsnets historie, USA's udenrigs­politik, USA's Højesteret, FN og de videnskabelige og politiske aspekter ved kræftsygdomme.

I dag dør hver tredje af kræft! Og der er ikke andre muligheder for dem, der rammes af sygdommen, end at lade sig underkaste enten kemoterapi eller strålebehandling.

Hvordan kan det være, at man – trods de milliarder, der hvert år gives ud til forskning på verdens­plan – endnu ikke har fundet et virkeligt effektivt middel mod kræft? Hvordan kan det være, at fag­folkene ikke er kommet længere end til at tænke over, hvorfor kræftsygdommene opstår? Og hvor­dan kan det være, at antallet af kræfttilfælde i de vestlige lande stadig stiger – og stiger hurtigt – mens der findes folkeslag rundt op på kloden, hvor man stort set ikke kender til kræftsygdomme?

Edward Griffin afslører den største skandale blandt de farmakologiske sværvægtere: Den amerikan­ske læge Ernst Theodor Krebs opdagede allerede for 50 år siden den egentlige årsag til kræft og fandt et naturligt helbredende middel mod sygdommen.

”For første gang i de 23 år, jeg har været sygeplejerske, er jeg ikke længere bange for kræft!”

R. E. Bruce,  San Diego, Californien

Læs også:
B-17 vitamin - også kaldet laetrile og amydalin
Spis også kernerne!

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012