Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Midler til kræftpatient

Zoneterapeut og akupunktør Inger Hvidtfeldts naturlægebrevkasse ”Din sundhed” i Ude og Hjemme, d. 1. april 2000.

”Vi er i min familie kommet i den ulykkelige situation, at et nært familiemedlem på blot 44 år har fået konstate­ret uhelbredelig kræft i prostata og urinblære, men heldigvis uden yderligere spredning.

Det eneste, man fra den etablerede lægeverden åben­bart kan/vil gøre, er at prøve med hormonindsprøjtninger hver tredje måned i håb om, at kræften ikke spredes.

Det er klart, at vi i sådan en situation griber ethvert stå af håb om lindring/helbredelse, og derfor vil jeg gerne spørge om virkningen af og erfaringen med to naturmediciner, jeg har fået anbefalet. Det drejer sig om Ipe Roxo og hajbrusk.”

Bekymret datter

Svar:

Ipe Roxo er en gammel sydame­rikansk indianermedicin. Både i Brasilien og Argentina her læger brugt Ipe Roxo mod leukæmi og andre former for kræft. Der er mange personlige beretninger om de fortrinlige effekter af Ipe Roxo, men mig bekendt er midlet ikke klinisk afprøvet. Det findes både som kapsler og te. Den anbefale­de dosis er to kapsler tre gange dagligt. Eller seks kopper te. Der skulle ikke være nogen bivirknin­ger.

Det menes, at hajbrusk hindrer dannelse af blodkar til kræftsvul­ster. Denne virkning kaldes antian­giogenese. Kræftsvulsten er af­hængig af dannelse af blodkar for at kunne vokse og sprede sig. Der er lavet flere afprøvninger af haj­brusk.

Den anbefalede dosis hajbrusk er meget stor: 1 gram pr. kilo le­gemsvægt pr. dag, og det kan være svært at spise ad meget.

Du kan læse om personlige er­faringer i "Tidslerne", som er Kræftforeningen Tidslernes med­lemsblad. Bed f.eks. om at få til­sendt de numre, hvor der skrives om hajbrusk (tlf. 70 20 05 15).

Læs eventuelt også bogen "Ukonventionel kræftbehandling" af Lennart Pasborg o.a. om alter­native behandlere, der her erfaring mod kræft.

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012